Lakáshitelnél beleszámít a feleségem fizetése is?
Figyelt kérdés
Plusz adok bérbe saját ingatlant, az is beleszámít?
Plusz mellékállásban egyéni vállalkozó vagyok, az is?
2023. dec. 26. 16:50
2/13 anonim válasza:
Minden bevallott jövedelem számít és ha a feleségedet bevonod, mint adóstársat, akkor az ő jövedelme is.
3/13 anonim válasza:
2, nem opcionális, hanem kötelező bevonni adóstársként a házastársat.
4/13 nemaRendőrség válasza:
Amit tudsz igazolni mint adózott jövedelem az beleszámít.
5/13 anonim válasza:
A bérbeadásból származó jövedelem sajnos nem számít bele, nemrég kérdeztem.
6/13 anonim válasza:
5ös: Az melyik bank volt? A berbeadásból származó jövedelem hivatalosan egyéb önálló tevékenységből származó bevételnek minősül. Az adobevallasban így kell szerepeltetni (Azért kérdem, mert én is szeretnék a közeljövőben hitelt felvenni, és nekem is van bérbeadásból származó jövedelmem. Akkor nem megyek ahhoz a bankhoz, ahol neked ezt mondták. Köszönöm!)
7/13 anonim válasza:
6: "Az melyik bank volt?"
Független hitelügyintéző volt.
Egy ingatlanos cég munkatársa.
Csak lakások adásvételéből és bérleti díjából élünk, nem tudunk rá hitelt kapni úgy se, ha akárhány ingatlant bevonunk a jelzálogba, mert csak munkajövedelem vagy nyugdíj számít bele a vizsgált jövedelembe.
Én is nagyon szeretném, ha nem így lenne!:)))
8/13 anonim válasza:
6: Jaj, eszembe jutott még valami. Szarvas Norbert független hitelügyintéző egyik Yt.-videója alatt is megkérdeztem, és ő is írta nekem, hogy nem számít bele. :(
9/13 nemaRendőrség válasza:
Céget kell alapítani ha kiadtok.
Vissza lehet igényelni az áfát ami felújításokra megy, és az a jövedelem hitelezhető
10/13 anonim válasza:
9: Magánszemélyként pedig ÁFA-mentes, és a teljes kiadás, ami felújításokra megy leírható az adóalapból. És sokkal kevesebb a költség és az adminisztráció, könyvelőt meg nem kell fizetni, számlát nem kell vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!