Ház eladásnál mennyi idő után érdemes elgondolkodni az ár csökkentésen?
Még egy dolog jutot az eszembe: Nem tudom, hogy a házat vásároltad-e vagy örökölted. Tehát lehet, hogy nem lesz releváns, amit most írok.
Ha örökölted, akkor azt úgy kellENE értelmezni, hogy ajándék volt. Tehát a 0 Ft helyett sok-sok milliót kaptál. Én ebben az esetben valószínűleg meg lennék elégedve azzal a sok-sok millióval és nem kívánnék még további egy-két vagy nem tudom, hogy hány milliót belőle kiszedni. Bár az is igaz, hogy mondjuk egy 30 milliós ház esetében 20%-kal számolva, ez 6 M Ft-ot jelent. Ez nem csekély összeg. Egy iylen esetben már igen elgondolkodtató, hogy várok-e tovább, akár még 1 évet is. 1 év alatt az átlagkeresetű ember nem igen szerez 6 M Ft-ot...
Persze neked kell mérlegelni, hogy mi a fontos, hogy tudsz-e várni vagy semmiképpen sem tudsz és most azonnal kell a pénz. De nem úgy néz ki, hogy ez áll fenn, mert akkor nem tetted volna fel ezt a kérdést, tehát tudsz várni. A kérdés csak az, hogy mennyit. És még egyszer: Gondold át, hogy reális-e az ár! Mert, ha nem reális, akkor hiába vársz. A ház öregedni és értéktelenedni fog az évek alatt.
(10-es és 11-es voltam.)
"beindul az új babavárós, CSOK-os mizéria legalább, vagy 1 évet, mikor már nem fog annyit fizetni az állampapír"
Miért? Akkor is Ukrajna Kárpátaljai területén marad az ingatlan! Arra meg nem jó a csok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!