Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mit szerettek a faluban, ahol...

Mit szerettek a faluban, ahol laktok?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Engem az érdekelne ki miért szereti a falut, ahol lakik. :)

Köszi a válaszokat. :)

2023. dec. 1. 09:32
1 2
 11/14 Senior Séf ***** válasza:
28%
Én itt nem csak LAKOM. Én itt ÉLEK. LAKNI a városban szokás. S hogy mit szeretek? Az erdőm csendjét, a nyugalmat, a szabadságomat, a napi másfél órás horgászatokat, az állataimat, a sok-sok megvalósításra váró tervemet. Az asszonykám finom főztjeit, a városi barátok hétvégi rohamát, a bográcsozást, a gyerekeim látogatását, meg a ménkű tudja hirtelen, mi mindent. Őszintén szólva még az is kedvemre van, hogy ha megint utolér a stroke, a mentő kevesebb eséllyel érkezik időben. Gyönyörű életem volt, méltó befejezés lenne egy hirtelen halál.
2023. dec. 1. 19:52
 12/14 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem meg pont hogy a faluban nem lehet èlni. Nincs semmi, egy normális bolt se. Nem lehet sehova kimozdulni. Ha pl sètálsz, akkor az unatkozó parasztok lesnek az ablakból mint a birkák. Rengeteg az önsètáltató kutya. A kóbor macskák , akik tele fossák a kertedet. Ha mègis szeretsz szarba nyúlkálni ès megpróbálsz kertèszkedni, akkor mindkèt oldali szomszèd kiül/kiáll csípőre tett kèzzel ès lesnek. Ingyen műsor. A következő napokra is meg lesz a programjuk: információ csere, mit láttak, mit ültetett ez a barom, mièrt így ültette, locsol-e rendesen stb

Persze hogy nincs c sem, mert hülyèk lennènek ilyen helyen lakni. Van friss levegő is, ami jó trágya szagú. Nem is tudom melyik a jobb, a falusi sz4r szag vagy a városi c általi ègetett gumi szag (azzal is tüzelnek).

2023. dec. 1. 21:00
 13/14 anonim ***** válasza:
76%

Ebben a faluban semmit.

Egy büdös gyökér lakik a szomszédban, akinek hiába pofáztam el vagy 1000x, miért költöztem el az előző lakhelyemről, vagy olyan hülye, hogy nem fogja fel, vagy direkt provokál.

Elkezdett vizslákat tenyészteni, bárányokat tart, kb lassan mindent, amivel hatalmas hangzavart okozhat.

Anukája ha meg meglát, még ő neki kezd el járni a szája, mert egy ideje nem köszönök nekik.

Szóval az ilyen szomszéd kb mit vár?

2023. dec. 2. 07:41
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Kisvárosban lakok, de falunál nem sokkal jobb. Pedig nyugat mo. Alig van itt valami, meloert utazni kell. Vagy legalább Gyorbe vagy Budapestre költözöm.
2023. dec. 2. 09:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!