Baranyába hol vannak gettószerű veszélyes környékek ahova nem érdemes költözni?
Egy BAZ megyéből áttelepült rendőr ismerősöm szerint az ottani romák sokkal vadabbak. Szóval lecsúszott, szegény, meg 99% roma részek vannak itt is, de a bűnözés nem extrém.
Az áldozatoknak persze kevés vígasz, hogy nem volt rá nagy esélyük. Az utóbbi idők legdurvább esetei kifejezetten "jó" környékeken történtek Pécsen. A polgármester lányát a belvárosban erőszakolta meg egy állat (pontosabban, mivel ellenállt, csonttörésig verte), egy rendőrségi pszichológust meg a Ledinán ölt meg egy másik. Az elkövetők persze nem ezeken a környékeken laktak, de mennek az éjszakában máshová is.
C-k mindenhol vannak baranyában, de nincs velük olyan gond mint pl borsodban…
De ne gyere baranyába ha nem akarsz c-t látni…
Ha meg ez alapján döntesz, hogy hol van meg hol nincs c, mindig jussak eszedbe, én is ez alapján döntöttem, vettem egy teljesen c mentes faluban egy parasztházat, majd fél évvel később a szomszéd oarasztházat megvette a falu első c családja… 3szobában 27en laknak jelenleg.
De egyébként a konstans mulatós zenén kívül nagyon jó szomszédok, csakhát hangosak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!