Igaz,hogy Pécs és környéke tele van romával?
Figyelt kérdés
2023. nov. 12. 13:10
1/8 anonim válasza:
Hol nincsenek, tudsz olyan településről?
4/8 anonim válasza:
Én Pécs esetében inkább azon goldolkoznék, hogy lesz-e jól fizető munkám. Mert túl sok jót nem olvastam arról a részről munkalehetosegeket tekintve.
5/8 anonim válasza:
Igen. Sőt, van 1 nem kicsi városrész (a hídon túl) ahol 99%-ban ők laknak.
6/8 anonim válasza:
pecsi vagyok es tobb baratom is az tehat igen
7/8 anonim válasza:
Érdekes, én 5 éve azért költöztem el Budapestről Pécsre, mert nem bírtam már a sok romát meg hajléktalant és hasonló alakokat. Budapesten mindenhol ott vannak, nem tudsz semerre menni, hogy ne botolj folyton beléjük.
Nem állítom, hogy Pécsen nincsenek. Itt is vannak rosszabb környékek, mint pl Meszes, Komlói út környéke. Én leginkább a város nyugati része és a belváros között mozgok. Itt Uránvárosban elvétve ha látok romát. Nagyságrendekkel kevesebb van, mint Budapesten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!