21 éves fiatalnak mi a jobb döntés? Albérlet élete végéig vagy lakás hitel 20 évig?
#11 Olvasd el újra a kérdést!
Nem ez volt a kérdés amihez válaszoltál. Általánosságban kérdezte egy fiatalnak.
#12: Olvastam, azért mondtam, amit. És azért kezdtem a választ azzal, hogy könnyű rávágni, hogy a saját. De mire megy valaki azzal, ha tud venni borsod belső bugyraiban egy düledező vályogházat, mert csak arra futja? Nem lesz jó döntés, akárhogy ragozzuk. Annál még azzal is jobban jár, ha albérletbe megy Budapesten és tanul még valamit és amikor már van értelmes mennyiségű tőkéje és keresete, akkor felteszi újra a kérdést mondjuk 26 évesen.
Olyanról már ne is beszéljünk, hogy mi van azokkal akik alapvetően nem akarnak röghöz kötődni. Uram bocsá', nemhogy országon belül, de még tágabb környezetben is szívesen mozognának.
Szerintem egyik sem jó döntés.
Ki akar albérletben lakni egész életében?
Ki akar hatalmas hiteleket fizetni 20 évig?
C) Opció miért nem jön szóba? C) Opció albérletben lakni, karriert építeni fokozatosan összegyűjteni egy 1,5-2 szobás lakásra. Szerintem nem kivitelezhetetlen! Nyílván aki netto 190-ért gürizik annak nincs C) Opció. De sokaknál van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!