Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » NAV vagyonszerzési illeték...

NAV vagyonszerzési illeték felülvizsgálata?

Figyelt kérdés

Kaptam egy kissé fenyegetőnek tűnő határozatot lakásvásárlás után a NAV-tól, hogy kijönnek szemlét tartani adott napon bő egy hét múlva ... óra ... perckor. Eleve nem tudok ott lenni, mert dolgoznom kell, nem fognak elengedni csak úgy, szabadságot jóval előre kérni kell, viszont így 1M Ft-ig terjedő bírsággal fenyeget. Amúgy full bejelentett fizetésből és egy olcsóbb lakás eladásából vettem. Elég olcsó volt, de van is mit csinálni rajta. Az értéknövelő beruházásokról is be kell mutatnom a számlákat. A csempe leverését, klotyó kibontását meg ilyesmit megoldottam egy ismerőssel, el is lett szállítva, erről nyilván max azt tudom nekik megmutatni, hogy átvették x összegért ahol le lehet adni ilyet ha még megvan valahol a papír, de ha nem találom akkor kérdezzék meg a telephelyen ahol leadtam. Villanyszerelést csináltak eddig és gázszerelést, erről megvan a számla. De amit meg tudok csinálni azt megoldom magam.

Mire lehet számítani egy ilyen tortúra folyamán és mit lehet csinálni ha nem tudom megoldani, hogy odamenjek amikorra parancsolják?

2023. nov. 9. 21:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Látod, csak ennyi az egész. :)
2023. nov. 12. 06:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!