60-65 millióért egy jobb 11. vagy 13. kerületi panellakás mellett Budapesten vagy vidéken egy hasonló áru, de kertes ház mellett döntenél?
Győrben 65-ért mit kapsz? :))
Max Győrtől 20-40 km-re valami alvófaluban.
Elhiszem, hogy unatkozol, de böngészd akkor.
Idefröcsögöd a hülyeségeidet, konkrét példákkal lehet konstatálni hogy nincs igazad.
ember, Győrújbarát külső az nem Győr.
Mobdtam hogy ennyiért max alvófaluban ház, vagy bontandó ház telekárban...
60-65-ért simán lehet lakható házakat kapni nagyon jó helyen. De azért persze ha modernizálni szeretnéd, akkor még 20-at rá kell költeni. Ez meg annyira igényektől függ!
Ahogy mondjuk vályogházban is tök sokan laknak az országban akár felkapott helyeken is, de mégis vételnél már kevesen vágynak arra, hogy akár-hány-évente új kelljen javítgatni és így máris erősen árcsökkentő. Ugyanakkor meg akad, aki pont modern vályogot épít,mert az környezetbarát, sőt van cég is, aki díjnyertes modern házakat készít belőle. Persze most elkanyarodtam :) de a lényeg, hogy nem mindenkinek ugyanazok a szempontjai keresésnél. Van, aki egy 80-as években épült stabil és még működő fűtésrendszerű házban is tök boldog, hogy van neki kertje meg helye és úgy van vele, hogy majd ha elromlik vagy összegyűjtötte rá, akkor apránként majd újítgatja, de azért reméli, hogy csak kibír azért még 10-20 évet és nem tud hitelt felvenni vagy csak nem akar, mert az kockázat és kötötöttség. Más meg inkább inkább hitelt vesz fel, persze ha van mire, hogy megvegye a passzív házat, mert inkább azt fizeti, mint a rezsit és nem akar felújítással bajlódni, hanem egy kosszal letudná a költözősdit.
Mérlegelni kell és a lehetőségekhez, életstílushoz megfelelő legjobb döntést hozni. De hogy ez nektek mi, azt ti tudjátok.
+ Panel is teljesen jó döntés lehet, mert sokszor tök jó a beosztása, lehet van erkély, szép kilátás, park a közelben vagy gyerekeknek játszótér, ahol bandázhatnak önállóan, és persze valószínűleg jóval több a környéken a szolgáltatás. Én laktam nagyon élhető panelban is, ahol a lakók is rendesek voltak és tiszta volt a ház. (Egyedüli, ám nagy hátránya egy forgalmas, zajos út volt.)
"Azért egy újszegedi vagy debreceni, győri ház szerintem simán felveszi a versenyt egy 60 milliós panellakással, ezt kár szépíteni."
Persze, ha Szegeden vagy Győrben szeretnél lakni, de ezt eddig nem mondtad.
A 11. és 13. kerületi panelt állítottad szembe a vidéki házzal, nyilván úgy gondoltuk, hogy valami Budapesthez köt, de hajlandó lennél ingázni, ha a környéken (agglomerációban) találnál valami elfogadhatót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!