Melyik a legélhetőbb város a Dunántúlon? Kamasz gyerekekkel szeretnénk a Dunántúlra költözni az Alföldről.
Én erre azt mondom, hogy ki kell próbálni.
Az itt felsoroltak többségét hallottam én is: Pécs, Székesfehérvár, Sopron, Győr, Veszprém.
Én Székesfehérvárra költöznék, Ha nagyon menni kéne. Amúgy Alföldről inkább Szegedre, nem bántás, de ha Szegeden nem találod meg a helyed, akkor dunántúli kisebb városokban sem fogod.
Pécs egyáltalán nem tetszik és a közbiztonság sem fullos. (itt a gyk-n is van ezzel kapcsolatban sok válasz).
Győr - elmentem ide személyesen nyaralni 5 napra. A 3. napon már azon gondolkoztam, hogy hazamegyek, annyira untuk magunkat a párommal. Kb ennyi idő elég volt, hogy teljesen felfedezzük a várost. És a munkakínálattól sem vagyok elájulva. Nekem politikailag is sejtet valamit, hogy Borkait újraválasztották, pedig 2 mondatot nem képes kinyögni a csóka, ez nem hiszem el, hogy a lakosságnak nem tűnt fel.
Sopron szerintem annyiból jó, ha átjár valaki melózni az osztrákokhoz.
Veszprémre meg azt mondták, hogy kb. olyan mint Székesfehérvár. 50%-ban azt olvastam, hogy rosszabb nála másik fele meg azt írta, hogy jobb. De az autóval közlekedést például szidták.
Szóval szerintem az van, hogy meg kell nézni ezeket 2-3 napra kivenni egy panziót és nézni, hogy hogy érzed magad ott a cslaáddal.
Én Győrbe a hatalmas hype ellen nem költöznék semmiképp sem.
Ha meg opció maradna az Alföld akkor Szeged
Végső soron amúgy Budapest vagy Szeged, én ide mennék. Székesfehérvár meg csak akkor, ha ez a 2 város kizárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!