Panellakásnál fontos szempont, hogy legyen erkely?
Vannak ezek a 3 szobások, amihez nincs.
Ezen gondolkozunk, hogy ilyet válasszunk, vagy olyat ami loggiás, viszont az elvesz a szoba méretéből.
Én azt honnan tudjam hogy neked mi a fontos és mi nem? Ennyire életképtelen vagy hogy magadtól nem tudod eldönteni hogy mire van igényed és mire nincs?
Nekem például fontos, a feleségemnek nem. Örülök hogy tudtam segíteni.
Ez egy közösségi kérdés, hogy ki hogyan vélekedik róla.
Ennyire szerencsétlen vagy, hogy még ezt sem vagy képes felfogni
"Ez egy közösségi kérdés, hogy ki hogyan vélekedik róla.
Ennyire szerencsétlen vagy, hogy még ezt sem vagy képes felfogni"
Nem, hanem neked erősen korlátozott a szellemi kapacitásod, mivel te nem vagy képes egy egyszerű kérdést normálisan megfogalmazni. A kérdésből nem derül ki, hogy minek szántad a gondolataidat meg hadd ne az olvasóközönségnek kelljen kitalálni, úgyhogy ha csak nem vagy értelmi fogyatékos, akkor javaslom, hogy legközelebb explicit tedd fel a kérdésedet mert ez így értelmezhetetlen.
4: hogy drogos volt a szomszéd, aki rendszeresen ordítva üvöltözött a nőjével, hogy marha zajos volt a közeli villamos, hogy nyáron nagyon meleg volt.
Na de ezeknek semmi köze az erkélyhez.
Szerintem fontos az erkély. (eleve cigizek, de nem lakásban, így nekem erkély nélküli lakás szóba sem jöhet, de ez ugye egyéni hülyeség hogy nem vagyok képes leszokni)
Pl. Jó időben nem kell szárítógép, ki lehet teregetni a ruhákat. Vagy ha egy kisebb szőnyeget kimosol van ahol ki tud csöpögni. Le tudok csiszolni egy régi széket és lefesteni, amit lakásban a kosz/por mag a festékszag miatt nem lehetne.
Tavaszi/Nyári estéken ha zöld övezeti kellemes kiülni egy koktéllal vagy sörrel, akkor is ha csak egy panel lakás erkélye. Jobb mint a szobában izzadni vagy ha van a légkondit járatni egész este zárt ablaknál. Ha pici babád van, ki tudod tenni levegőzni, anélkül, hogy el kellene menned otthonról. (persze nem akkor ha az erkély egy 6 sávos főútra néz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!