Milyen oldalon érdemes ingatlant keresni?
Az ingatlan.com-ot használják toronymagasan a legtöbben. Az hogy mit hallottál teljesen irreleváns, ugyanis lehet ingyen hirdetést feltenni az ingatlan.com-ra, csak bizonyos limitációk vonatkoznak rá...
Másfelől 70 millióért esetleg egy kelet magyarországi faluban fogsz családi házat kapni, nem Budapesten és a környékén.
#1: pesti aggloban és pest külsőn simán vannak 70-ért házak.
Lepukkantat még a budai oldalon is ki lehet fogni
Pont tegnap néztem Csonrád-Csanád megyében, hogy 60-70 millió egy normális ház, ami méretre, fűtésileg és kinézetre is rendbe van. És nem Szegedről beszélek.
Ebből kiindulva, hogy Budapesten x2 a nm ár teljesen reális, aki azt írta, hogy 150 millió, még ha kicsit elrugaszkodva is.
18. kerületben biztos akad olcsóbban, az más tészta, hogy nekem a 18. kerület a repteret leszámítva annyira kint van, hogy szinte már nem is nagyon Budapest és csak annak jó ott lakni, aki mondjuk a közelben dolgozik.
Egy jobb helyen egy lakás is 70-80 millió Ft, ebből kiindulva egy jó állapotú kertes sem lehet olcsóbb a fővárosban. Nézd meg a kelenföldi panelokat milyen árban vannak.
Kérdésre is válaszolva.
Ingatlan.com -
Jofogas.hu (itt ingyenes a fotós feltöltés, ingatlan.com-on 12.000 Ft talán, ezért van aki oda nem rakja fel a hirdetését, ezért érdemes a jófogáson is nézelődni.)
Igen, 5-10-20% alku simán benne van, de nem mindnél.
Én sok hirdetést berakok érdekességképp is a mentettek közé, van ami már 5 milliót zuhant a hirdetési árából 1 hónap alatt.
Viszont olyan is van, ami véleményem szerint túlárazott volt és hamar levették a hirdetést (Gondolom elkelt), szóval ha valakinek megtetszik akkor könnyen le lehet csúszni bármelyikről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!