Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Az ingatlan.com oldalon kívül...

Az ingatlan.com oldalon kívül hol érdemes még lakást keresni?

Figyelt kérdés

2021. szept. 25. 08:31
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
A jófogáson, esetleg facebookon különböző csoportokban és a market place-en. Vagy ingatlanirodák weboldalain.
2021. szept. 25. 09:00
 2/5 anonim ***** válasza:
64%
Én is ezt akartam írni, amit az 1.
2021. szept. 25. 19:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Az ingatlanirodák weboldalán lehet olyan hirdetés, amit nem raknak ki az ingatlan.com ra? Mem hinném! Azért köszi a tippeket!
2021. szept. 26. 07:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát most kötekedni jöttél ide, vagy megfogadod a tanácsokat..!? Van olyan amit nem tesznek ki, a mi városunkban is tudok olyanról. Nincs sehol meghirdetve, csak az ingatlanos oldalán. Ettől függetlenül valóban eladó.

És hány olyan van amit egyáltalán nem hirdetnek, csak ki van téve az ablakba...

2021. szept. 27. 12:17
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem kötekedek, csak számomra fura és így fejeztem ki. Az futott le a fejemben, hogy mi lehet benne a koncepció, ha lekorlátozza magát egy ingatlanos és a megbízója? Ezen kívül sok ingatlanossal beszéltem már és ilyet egyik sem mondott pedig rákérdeztem. Természetesen ettől biztos van olyan amit írsz, de hinném hogy ez jellemző.

Azzal viszont maximálisan egyet értek, hogy vannak, amit csak az ablakba tesznek ki, sőt! Van aki meg sem hirdeti pedig szeretné eladni csak nem jut el a tettek mezejére! ;)

2021. szept. 27. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!