Imádom a panellakásokat, miért ilyen sok a rossz előítélet?
Mert nem mindenki imádja a panelokat.
Nekem pl. kevés elrendezés tetszik. Nem szeretem azokat a szűk konyhákat, lyuk fürdőszobákat és budikat, amik ott jellemzőek. Szeretem az amerikai konyhát, hogy ne legyek elzárva a családtól, amikor főzök, mosogatok, vagy akármit csinálok. Nem szeretem a panelok lepattant lépcsőházát, márpedig nagyon kevés olyan van, ahol azt is szépen felújították már.
A hang másodlagos, mert egy újszerű tégla is tud hangos lenni, csak máshogy hangos. Engem viszont az újszerű téglánkban is zavart, hogy azt is hallom, ahogy a szomszéd reggel gargalizál, így rájöttem, hogy nem vagyok lakásba való.
Családi házban élünk, vannak szomszédaink, van körülöttünk jövés-menés, fűnyírás és élet, de nekem ez közel sem olyan zavaró. Kinek mi. Volt életszakasz, amikor én is imádtam a panelt, amit béreltem. Megváltoztam, mostmár nagyon nagy gáznak kéne történnie, hogy visszaköltözzek egy panelba.
11#
Mennyire igazad van.
Mondjuk én szerettem panelben lakni (25 év). A sok idióta szomszéd tette tönkre az egészet a végére. Most 3 emeletes téglában vagyok. Miért nem költöztem hamarabb???!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!