Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Imádom a panellakásokat,...

Imádom a panellakásokat, miért ilyen sok a rossz előítélet?

Figyelt kérdés
2023. szept. 25. 22:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem a lakással van baj általában, a többi lakóval.
2023. szept. 26. 07:39
 12/20 anonim ***** válasza:
60%
9: De a tégla az pont nem panel.
2023. szept. 26. 12:44
 13/20 anonim ***** válasza:
85%

Mert nem mindenki imádja a panelokat.

Nekem pl. kevés elrendezés tetszik. Nem szeretem azokat a szűk konyhákat, lyuk fürdőszobákat és budikat, amik ott jellemzőek. Szeretem az amerikai konyhát, hogy ne legyek elzárva a családtól, amikor főzök, mosogatok, vagy akármit csinálok. Nem szeretem a panelok lepattant lépcsőházát, márpedig nagyon kevés olyan van, ahol azt is szépen felújították már.

A hang másodlagos, mert egy újszerű tégla is tud hangos lenni, csak máshogy hangos. Engem viszont az újszerű téglánkban is zavart, hogy azt is hallom, ahogy a szomszéd reggel gargalizál, így rájöttem, hogy nem vagyok lakásba való.

Családi házban élünk, vannak szomszédaink, van körülöttünk jövés-menés, fűnyírás és élet, de nekem ez közel sem olyan zavaró. Kinek mi. Volt életszakasz, amikor én is imádtam a panelt, amit béreltem. Megváltoztam, mostmár nagyon nagy gáznak kéne történnie, hogy visszaköltözzek egy panelba.

2023. szept. 26. 13:47
 14/20 anonim ***** válasza:
82%

11#

Mennyire igazad van.

Mondjuk én szerettem panelben lakni (25 év). A sok idióta szomszéd tette tönkre az egészet a végére. Most 3 emeletes téglában vagyok. Miért nem költöztem hamarabb???!!!

2023. szept. 26. 17:48
 15/20 anonim ***** válasza:
85%
Tényleg minden áthallatszik. Egy panel akkor jó, ha jók a szomszédok, de mivel a panelek olcsóbbak főleg videkén ezért a lakók is olyanok.
2023. szept. 26. 19:08
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Előítélet? Én tapasztalatból nem szeretem. De miért kellene mindenkinek úgy éreznie és úgy gondolkodnia, ahogy te teszed? Ha te szereted, akkor szeresd! De emiatt ne kelljen már nekem is szeretni!
2023. szept. 27. 15:08
 17/20 anonim ***** válasza:
66%
Hát figyelj. Aki lakik egy panelban, ami nem vett rész panelprogramban és a lépcső szinte leszakad, vakolat már nincs a lépcsőházban, a régi 50 ével ezelőtti nyílászárók vannak, de még a csengőt sem cserélték ki, ráadásul a szomszédok se túl jók -> Na ott rossz lakni, és a legtöbb panelbe lakó ember az ilyen helyen lakik, főleg vidéki városokban. Ezért van valszeg előítélet.
2023. szept. 27. 17:39
 18/20 anonim ***** válasza:
Én is szeretek panelben lakni, pedig csak 2 éve költöztem oda. A korábbi 120 éves bérházban jobban áthallatszódtak a dolgok, mint itt. Itt lényegében SEMMIT nem hallok a szomszédokból, talán csak a felsőtől jön néha egy-egy koppanás, ha leejtenek valami nagyobb tárgyat. Pedig nagyon féltem, hogy nem így lesz. Ráadásul nekem a beosztás is bejön. Az időm nagy részét ugyis a nppaliban, meg a szobákban töltöm, szóval nem hiányzik, hogy a lakás 80%-a a konyhából és a fürdőszobából álljon.
2023. okt. 10. 11:05
 19/20 anonim ***** válasza:
54%
18: Elég, ha egy lakó elkoltozik és oda jön egy hangosabb :). Akkor az őrületbe fog kergetni főleg ha babával vannak. Éjszaka te is hallgathatod.
2023. okt. 10. 17:59
 20/20 anonim ***** válasza:
19: igen, mi ezt a 120 éves bérházban hallgatuk :)
2023. okt. 19. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!