Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » 38-40 millióért Budapesten...

38-40 millióért Budapesten egy jobb házban, kerületben egy garzonlakás vagy inkább egy lepukkantabb 1,5 szobás lakás rosszabb állapotban?

Figyelt kérdés

13-14. kerület esetleg 7. ebben gondolkozok vásárlást illetően.

Esetleg még III. kerület.

Egyedül költöznék, viszont hosszabb időre terveznék, legalább egy 5 évre.

Ki mit választana, vagy jó tanáccsal esetleg szolgálna?

2023. szept. 14. 15:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Neked ez a normál környék? (arról volt szó), ez csak egy fokkal jobb mint a Hős utca! Ismerem a környéket és az épületet is kívülről.Én egy tégla építésű - lehet lakótelepi is- / picit zöldebb részen lévő lakást vennék, ami full lepukkant belsővel rendelkezik, mert azon tudok változtatni. Ezt értettem "normál környék" alatt. Pont ilyen helyen van a Zuglói linkelt lakás, vagy a IX. kerületben, vagy a X. kerület belső részén közel az Örshöz, vagy a XVI. kerületben, vagy a XIII. kerületben, VIII. kerület Tisztviselő telep esetleg. Valami ilyesmi amit keresek. Ami tetszik, vagy jobban mondva elviselhető környék számomra az nem 500/nm, akkor sem ha nagyi típusú 50 éve nem felújított a lakás. Szóval nincs jutalék:)
2023. szept. 15. 00:08
 12/17 anonim ***** válasza:
26%

Ennél zöldebb részt nem tudok.

A túloldalon a Fiumei úti temető van, full parkos, erdős, vadállatok is élnek benne.

Amellett a tisztviselőtelep villanegyede, szintén tiszta zöld, 1-2 szinte villaépületekkel. Mellette a Népliget. Kicst visszább az Orczy park.

A Teleki tér 3 FIDO tér, ahova néz, szintén hatalmas növényes park.

Nem utolsósorban belváros, és minden nagy közlekedési csomópont ott van. Keleti, Blaha.

Igen, ez prémium lokáció.

Kifele a Kerepesi úton is zöld területek, lovaspálya is van.

Ezek mind a közvetlen közelben.

Esetleg ha a térképet megnéznéd, egész belső pesti oldalon nincsen ekkora zöld terület. Kertes társasházak is a környéken...

2023. szept. 15. 00:51
 13/17 anonim ***** válasza:

* 1-2 szintes villaépületekkel

* Tekei tér + FIDO tér

2023. szept. 15. 00:52
 14/17 anonim ***** válasza:

"Pont ilyen helyen van a Zuglói linkelt lakás, vagy a IX. kerületben, vagy a X. kerület belső részén közel az Örshöz, vagy a XVI. kerületben, vagy a XIII. kerületben, VIII. kerület Tisztviselő telep esetleg. Valami ilyesmi amit keresek."

Ezek szubjektív szempontok, objektíven a Tisztviselőtelepet leszámítva klasszisokkal gyengébbek lokációban a Teleki térnél, amiket felsorolsz.

Meg hát ugye korábban NEM EZT mondtad.

Vissza tudod olvasni, mit mondtál.

Meg hát a Tisztviselőtelepen villák vannak,300-900 millió, meghiszem azt, hogy 500 000/nm-áron 40 M-ért vennél ott valamit!! XD XD

2023. szept. 15. 00:56
 15/17 anonim ***** válasza:
77%
Jaj, nem is. LOKÁCIÓBAN a Tisztviselőtelep is gyengébb, hiszen sokkal kijjebb van és csak a legszélén van tömegközekedés, boltszegény, infrastruktúraszegény környék, hanem a nívót tekintve összességében jobb. Én ott még kutyát ház tövébe pisilni nem láttam.
2023. szept. 15. 00:58
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

"Pont ilyen helyen van a Zuglói linkelt lakás, vagy a IX. kerületben, vagy a X. kerület belső részén közel az Örshöz, vagy a XVI. kerületben, vagy a XIII. kerületben, VIII. kerület Tisztviselő telep esetleg. Valami ilyesmi amit keresek."

De ha a központban van 500-ért, akkor ezeken a sokkal kintebbi részeken van 350-450-ért, azt vágod?

Mert kifele haladva csökken a nm-ár.

Kérdés, mért nem vagy képes megtalálni.

És ez még irányár, jutalékkal, tehát a vége ár 400 alatt elég nagy kínálatban van.

2023. szept. 15. 01:01
 17/17 anonim ***** válasza:

Én csak azt mondtam, hogy normál környék, semmi többet, maximum árat(!!!) sem, lakás méretet sem, csak nm árról volt szó. Nem fejtettem ki mit értek normál környék alatt, nem tartottam szükségesnek, mert ha nem trollkodik valaki akkor nem a C. övezetet vagy a drogelosztót és curva szobáztató lokációt javasol normál környéknek, akkor is ha az nagyon belvárosi utca.

Vágom, hogy trollkodsz. :) de aranyos. Ezek szerint ha a Svábhegyen már ingyen lenne a lakás, mert távolabb van a központtól.:) Nem szükséges hogy a lakás -tól 150 m-re legyen a "bót, a pósta, patika", elég ha gyalogosan megközelíthető 10-15 perc alatt az előbbi szolgáltatások.

400 alatt.../1 nm, hát persze..Komlón vagy Bátonyterenyén. A kínálati ár, nem feltétlenül jelenti azt, hogy sokkal olcsóbban eladó valami, ezt a marhaságot honnan vetted? Ingatlan esetében meg pláne nem, akkor alkuképes ha régóta a piacon van nincs érdeklődő, az eladónak meg sürgős az hogy most jusson pénzhez. Minimum 2 feltétel kell, hogy jelentőset alkudni tudjál, nem csak úgy hogy egyből beleszámolod azt hogy kínálja 40-ért, akkor 30-ért odaadja ha kp-t lát.

2023. szept. 15. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!