Érdemes garzonlakást venni Szentendrén vagy Vácon befektetésnek?
az ott alatt mit értesz?
én Szentendrét választanám. Éltem ott, szerethető város. A turistákkal nem kell törődni.
Szentendrén attól függ hol. Püspökmajor, belváros, akár még Pannóniatelep is oké. De Izbég és Pismány már más tészta, főleg kiindulva abból, hogy kik egy garzonlakás "célközönsége". Mivel Szentendrén a közúti közlekedés katasztrofális, ezért az ezekről a helyekről való bejárás munkába garantálja a reggeli dugóban állást (főleg a Pismány Spar - Református gimi szakaszon), kerülőút pedig nem nagyon van. Autó nélkül meg körülbelül halott vagy ezeken a helyeken, sajnos, én se véletlenül akarok elhúzni innen. Ha a város északi része érdekes, akkor még azt mondom, hogy a Szamárhegy és a Vasvári lakótelep környéke oké, beleérrve a Szentlászlói út alsó szakaszát, de Pismány, illetve Izbég Pismány felőli része (Sztaravodai út) szerintem felejtős, nem beszélve Tyúkosdűlőről és Petyináról, mert az már tényleg a világ vége. Mindezt mégegyszer mondom, azért írom, mert egy garzonlakás potenciális bérlője nem egy jó anyagi helyzetű, autóval járó család általában.
Ugyanakkor mint mondtam, Püspökmajor jó választás már, ott van a V8, van több kisbolt, és egész jó a tömegközlekedés. A belvárost nyilván nem nagyon kell magyarázni, Pannóniatelep pedig szintén előnyös, a jó közlekedési kapcsolatok és a Lidl közelsége miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!