Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Panellakás lifttel kapcsolatba...

Panellakás lifttel kapcsolatban ez tévhit, vagy valóság?

Figyelt kérdés

Kinéztünk egy 2. emeleti lakást egy 10 emeletes panel társasházban.

Viszont ide könnyedén fel tudunk jutni lift nélkül is, ergo nekünk kicsit fölösleges is, hogy legyen.

Ami aggaszt, hogy mivel alacsony szinten volna a lakásunk, ezért a lift folyamatosan járna fölöttünk 8 emeletnyit.

Ez mennyire tud hanghatással zavaró / érezhető lenni, ha egy felújított liftről beszélünk?

Gondolom az ajtócsapkodásnak alapból van az emeleten egy hangja, de az még nem vészes, viszont nem tudom, hogy pl az ajtócsapkodás +/- 1 emelettel is hallatszódik?

A felvonó működés közben tényleg be tudja rezegtetni a liftaknát és ez által a társasház párhuzamosan futó falait is?

nagyon fontos tényező ez, mert jó ideig nem szeretnénk költözni újból

Ha ez nagyon zavar - Ennek függvényében költöznénk akkor inkább magasabb szintre, vagy inkább 5 emeletes társasházat néznénk a továbbiakban.

2023. szept. 12. 21:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
94%
Amúgy amit tapasztaltam, nem is feltétlenül csak a lift maga a zajforrás. Én a WC-n ülve főleg hallom a liftet, szóval simán lehet, hogy a szellőzőn át egyszerűen ennyire átjön a zaj.
2023. szept. 13. 18:43
 22/22 anonim ***** válasza:
76%
Ha már ki van cserélve a lakás ajtaja az 50 évvel ezelőtt berakott szarról egy modern műanyag vagy pláne még komolyabb biztonsági ajtóra, akkor semmi nem fog hallatszódni a lépcsőházi zajokból.
2023. szept. 14. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!