Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Eladtam a lakásom, de van egy...

Eladtam a lakásom, de van egy elég jó mennyezeti lámpám amit levinnék a hétvégi házamba. Cserébe az ottani lámpámat felszerelném a vevőmnek. Tudtommal lámpát a lakásban kell hagyni, de kérdés hogy ugyanazt-e, ami eredetileg is ott volt?

Figyelt kérdés
2023. szept. 6. 11:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
89%

3-as, ez baromság.

Amikor megtekintette a vevő, bent lehettek a bútorok is, a kérdező és családtagjainak a ruhái, a könyveik, a gyerek plüssmacija is. Komolyan azt gondolod, hogy ezeket bent kéne hagyni a lakásban?

10-esnek igaza van, a helyes válaszok vannak lepontozva, a hülyeségek meg fel.

2023. szept. 6. 16:16
 12/21 anonim ***** válasza:
40%
Én még a hevederzárat is leszereltem a régi ajtómról mielőtt kiköltöztem.
2023. szept. 6. 16:16
 13/21 anonim ***** válasza:
87%

Vasszus nézzetek körül az ingatlan.com-on! Sok helyen úgy vannak befotózva a lakások hogy ki vannak terítve száradni a ruhák. Akkor az is jár a lakással együtt? Meg amikor a garázsban bent áll a kocsi akkor azt is hagyja ott a tulaj?

Az ilyen idióták miatt írják oda a webáruházakban, hogy a kép csak illusztráció, mert azt hiszi a félkegyelmű, hogy a fürdőruhával együtt a csajt is küldik.

2023. szept. 6. 16:20
 14/21 anonim ***** válasza:
17%
Igen, a hozzátok hasonlók kibontják a kádat is, mert abból is biztos újat akar a tulaj. Nem baj, hogy megkarcolódik, be se fér az új lakásba, majd kirakjátok lomtalanításkor vagy az erdő széli illegális lerakóba, ha mégse kell. A falból a csöveket meg a vezetékeket se felejtsétek el elvinni, azt még csak nem is látta a vevő.
2023. szept. 6. 16:24
 15/21 anonim ***** válasza:
86%
Nem erről van szó! Egy vacak mennyezeti lámpáról! Az mégsem egy fürdőkád! :D
2023. szept. 6. 16:27
 16/21 anonim ***** válasza:
11%

A kérdés troll, de cuki, hogy így ennyien összeugrottatok a komment szekcióban.

Ebből is látszik, hogy mennyire hülyére lehet venni mindenkit.

Szerintetek egy ilyen mértékű tranzakció esetén bárkit is érdekel egy 5.000 Ft-os használt lámpa?

2023. szept. 6. 16:32
 17/21 anonim ***** válasza:
19%

Kérdező, attól függ, hogy a vevővel mit beszéltél meg. Ha az árban benne vannak a bútorok, egyebek is amik most ott vannak, akkor azt a lámpát már eladtad. Akkor meg kell beszélned a vevővel, hogy nekik konkrétan az a lámpa kell-e vagy jó lesz egy másik is.

Semmit nem kell a lakásban hagyni kötelezően, eladhatod úgy is hogy csak villanykörték lógnak a mennyezetről, ha ebben egyeztetek meg előtte. Van aki leveszi a lámpát és egy égőt tesz fel helyette, hogy legyen ami világít az új tulajnak amíg a maga lámpáját be nem szerzi oda.

Gondolom nem vagy biztos benne, hogy mit adtál el a lakással, ezért kérdezed itt. Ezt nem velünk, hanem a vevőddel kell letárgyalnod. Lehet, hogy neki tök lényegtelen van-e ott egyáltalán lámpa amikor beköltözik, de lehet hogy ha nem ez a lámpa marad akkor kevesebbet fizetett volna (nem valószínű).

Jelezd neki, hogy megsérült ez a lámpa, ezért kicseréled egy másikra! Akkor még örülni is fog, hogy nem hagytad ott egy használhatatlan lámpával.

2023. szept. 6. 16:46
 18/21 anonim ***** válasza:
85%

"Szerintetek egy ilyen mértékű tranzakció esetén bárkit is érdekel egy 5.000 Ft-os használt lámpa?"

Nem ismered az embereket.... még egy 10 forintos söralátétet is képesek felleltároztatni!

2023. szept. 6. 17:08
 19/21 anonim ***** válasza:

Amikor mi vettünk cs.házat 14 M Ft-ért (nem tegnap volt ez se...), akkor egy 15e Ft körüli vízmelegítőt leszereltek az egyik tulaj kérésére (több tulaj volt, köztük egy nehéz eset is).

Én ilyeneken nem problémáztam, mert pontosan tudtam, hogy jó vételt csináltam, és ezt ingatlannál milliókban mérjük, nem 15e Ft-okban.

2023. szept. 6. 17:13
 20/21 anonim ***** válasza:
50%

Nálunk is sok mindent elvittek a megtekintés útán.

A kulcs átadás előtti napon a mosógépet is .Régi volt,úgysem kellett volna,inkább jót tettek velünk.

2023. szept. 6. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!