Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Dunaújvároson miért olyan...

Dunaújvároson miért olyan olcsók az ingatlanok?

Figyelt kérdés

#dunaújvárosi ingatlan
2023. szept. 3. 11:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
69%

Sose volt semmilyen bánya, jó lenne ha mielőtt ideröfögsz tájékozódnál!

Tulajdonképpen egy szoci iparváros egy bizonytalan helyzetű (szerintem döglődő) vasművel. Legalábbis annak idején erre épült. Bár vannk még azon kívül nagy létszámú munkahelyek.

Nem Borsod azért, itt átlag feletti cigány arányra ne számíts, szerintem még átlag alatti is az arányuk.

Az épületek szerintem rondák, a Duna part simán gyönyörű, üzletek szerintem rendben vannak, elég sok a szakbolt, én eddig mindent meg tudtam venni. Klasszikus melósból (alkesz, bunkó) több van mint máshol, mondjuk én is melós vagyok.

Munkahelyekben nagyon nem lehet válogatni sajnos, bár a keresetek nem rosszak. Én is vígan megélek.

Próbáltam azért úgy összefoglalni, hogy reális legyen a kép.

2023. szept. 10. 15:02
 12/14 anonim ***** válasza:
80%

1. Nincs munkalehetőség. Max a vasműben vagy a hankookban, de már ezek is kihalásos alapon vesznek fel. McDonalds meg Tesco azok meg diákokat alkalmaznak inkább. Szellemi munkára ne is számíts, ez egy iparváros.

2. A vasmű nagyon durván szennyezi a levegőt. Vágni lehet a levegőben a vasport. Kedvenc dolgom minden reggel mágnessel nagy adagokban összegyűjteni az ablakpárkányról a vasport.

3. Az egészségügy nem létezik itt, hasonló mint a középkorban. Engem egy örökre megnyomorítottak itt.

4. Oktatás kritikán aluli. Az egyetem egy vicckategória.

5. Az életszínvonal nagyon gyenge a rossz munkalehetősgek miatt. Mintha a 70-es években élne mindenki, a jó öreg lerobbant szoci minőségben.

6. Szórakozási lehetőség, programok nincsenek.

7. A semmi közepén van, minden nagyobb város 3 óra oda-vissza útra helyezkedik el.

8. Az egész város egy ronda panelrengeteg.

Soroljam még?

2023. okt. 1. 01:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Én nem ismerem a várost nagyon, de mi egy ottani székhelyű húskereskedésből rendeltük a húst az esküvőnkre. Nagyon meg voltunk elégedve. Bár furcsállottuk hogy egy panelház alatt van, de hát nem a mi gondunk. Ha ilyen jó árajnlatot tudtak adni, akkor remélem még sokáig megmaradnak. Akár azon a helyszínen.
2023. okt. 10. 22:53
 14/14 anonim ***** válasza:
Jaj ne, a dunaújvárosi hentes story :D De amőgy igazad van 13-as, akkor így +1: A lakók nyugalma le van sz*rva magasról, egy húsüzem simán beköltözhet alád és megnyomoríthatja az életed.
2023. okt. 11. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!