Otp ingatlanpontban olcsó kilakoltatott, végrehajtott ingatlanokat árulnak?
Jó kérdés. Eladóknak is kínálgatják a szolgáltatásukat, de meglehetősen kevés hirdetés van. A mi településünkre rákeresve 3 ingatlanból kettőt felismertem, valóban nemrég végrehajtás keretében elárverezték őket. Ezek szerint megvette az OTP csoport ezzel foglalkozó része. Ezeket pont nem adják sokkal többért, mint amennyiért vették, de már az árverésen is nagyjából reális áron keltek el. Amúgy ha irreálisan alacsony áron jutnak hozzá ingatlanhoz, semmi nem kényszeríti őket arra, hogy túl olcsón is adják el, nyilván ők is nyereségért kereskednek, nem jótékonyságból.
Ne várj csodát, legfeljebb a más hirdetési oldalakon nagyot szakítani akaró eladók bődületes, másfél-kétszeres túlárazási próbálkozásaitól menekülsz meg, de érték alatt itt sem kapsz ingatlant.
Én épp egy ilyen ingatlant vettem 3 éve. Olcsót? Nem mondanám. Igaz, hogy nem volt drága a ház, de reális volt a körülményeknek megfelelően, azaz Teljes belső felújítást igényelt, túlnyomó részben romák lakta településen ahol nem ritka a bűnözés.
Kilakoltatott, végrehajtott? Igen. Az előző lakó nem fizette a hitelt. Egyébként próbáltunk alkudozni, hat éve árulták a hazát de még így sem engedtek egy fillért sem, inkább bevállalták volna, hogy rajtuk marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!