Hogy és hol tudnám hirdetni az ingatlanom ingyen?
Van egy ingatlanközvetítő, aki foglalkozik vele, de nagyon hülyének néz.
Meg akar győzni, hogy szuper ajánlatot kapott, és kihagyhatatlan lehetőség, elszalaszthatatlan ajánlat, hogy egy 72 millióért meghirdetett házra talált egy vevőt, aki adna 52 milliót.
ingatlan.com
facebook csoportok
jofogas
facebook markletplace
"Meg akar győzni, hogy szuper ajánlatot kapott, és kihagyhatatlan lehetőség, elszalaszthatatlan ajánlat, hogy egy 72 millióért meghirdetett házra talált egy vevőt, aki adna 52 milliót."
Sanos nem vágod az ingatlanpiacot, én nem ingatlanos vagyok, de 2008 ba adtam már el 25 miilióra hirdetett ingatlant (szülői ház) 14 millió készpénzért három év várakozás után...
Szóval azt kell mondjam, hogy ez amit kaptál egy vizonylag jó ajánlat, főleg ha készpénzes, azonnal fizető vevő!
Ha ki akarod MAXOLNI a dolgot akkor közöld vele, hogy 58 millió a vége KÉSZPÉNZBEN és azonnal aláírsz!
Semmi átutalás semmi határidő. Ragaszkodj a készpénzhez és ha kell vigyél magaddal még két hozzátartozót az ügyvédhez amikor aláírtok és számoljátok le rendesen! Ez a biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!