10. emeleti panel tetejére hogy engedhetik meg, hogy valaki építsen könnyűszerkezetű lakást?
Ezt nem "építette" senki a ház tetejére, és nem is könnyűszerkezetes (nem tudom miből vetted, hogy az lenne). Ráadásul ez nem is 10 emeletes ház.
Ez a ház tetején eredetileg is megépült, kisebb alapterületű "szerelőszint", amit később valaki válhetően megvásárolt a társasháztól és lakássá alakított.
Tehát itt nem hozzáépítésről van szó, hanem annyi történt hogy a meglévő, egyéb célú helységet alakította valaki lakássá. Ez ugyanolyan mint amikor egy szuterénből alakítanak ki lakást, csak ez felül van nem alul. Szerintem semmi felháborító nincs benne.
hát ez zseniális, szegényember penthouse-a :)))
természetesen nem lakás besorolású, veszel egy tárolót 25 milláert, amihez még a lift sem visz fel.
Majdnem minden panel tetején van ilyen, nem utólag építették, csak ahogy írták, nem lakásnak.
A mi tégla társasházunk tetején is van, azt tárolónak használják. De egyébként nekem is eszembe jutott, hogy mekkora poén lenne megvenni, felújítani, átalakítani.
Tudod, hol vannak könnyű szerkezetes kulipintyók a házak tetején? Dél-Koreában. Általában rendes fürdő sem tartozik hozzájuk és szegények lakják. Oktabang
Amúgy nekem személy szerint tetszik. Nyilván ez papíron nem lesz lakás, nem visz fel a lift, és a m2 ára annyi mint egy új építésűnek.
De nézzük a jó oldalát: nem zavarnak a szomszédok, nem egy paneltelepet látsz hanem panorámásnak mondható kilátásod van.
Drágának drága, de ennyiért Pesterzsébeten nem kapsz egy panelt és ott lakhatsz a sok alja prolival meg kormossal. Ez meg mégis csak 12. kerület...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!