Békés megyében milyen az élet?
Figyelt kérdés
Ház vásárlás előtt állok. Ebben a megyében melyik várost - falut ajánlanátok?
A munkalehetőség nem számít.
Olyasféle érdekel, ahol kevés a roma, az ott élők normálisak (kevés a rosszindulatúság stb), és viszonylag közel legyen a Körös folyó (max 1 óra táv kocsival)
Kinéztem már Békésen egy házat, de furcsán olcsó. Aki itt él elmondaná a véleményét a városról?
2023. júl. 31. 11:32
1/9 anonim válasza:
Napi 2-3 spanglival egész élhető.. Gyerre éhezünk egyűt
2/9 anonim válasza:
Békést nem nagyon ismerem, nagyszüleim Füzesgyarmaton élnek, az teljesen nyugodt, kellemes kisváros.
3/9 A kérdező kommentje:
#1 Miért csak spanglival? a munka dolgot meg azert irtam mert otthonról dolgozom.
#2 köszi!
2023. júl. 31. 14:19
4/9 anonim válasza:
Ez 1 pojén azoknak akik értik...A fű Békésé tesz. Csak 1 szó vicc
5/9 anonim válasza:
Depressziv és nagy a munkanélküliség.
6/9 anonim válasza:
Láttad az éhezők viadalát? olyasmi, Mindig legyen nálad egy sörétes puska. és pár trük ha hüvejk újad bedugod a segébe az felidegesíti őket...
7/9 anonim válasza:
Unalmas. Apósomnak van ott háza. Még Békéscsabán sincs mit csinálni. Egy kisebb városban meg pláne.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok túl nagy bulizós. Legyen pár nagyobb üzlet, egy erdő, ugye a folyó.. aztán csak nyugalom legyen. Tanyát vennék amúgy is. csak ha szabolcsi a színvonal, ellopnak mindent :)
2023. aug. 1. 09:09
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!