Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ezeket megveszi valaki?

Ezeket megveszi valaki?

Figyelt kérdés

pl ez: [link]

3000 millio forint XD

2023. júl. 26. 22:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
megveszi...vannak jobb módú emberek, akik szeretik a titkolózást, ezért nem tudjuk meg ki is ő.
2023. júl. 26. 22:53
 2/16 anonim ***** válasza:
96%
Azt akartam írni, hogy én megvenném, ha lenne ennyi pénzem. De végignéztem a képeket, és belülről nem is tetszik, pedig kívülről pofás kis kégli. Amúgy nem biztos, hogy megveszik ennyiért. Ha nagyon nincs érdeklődő, akkor egy idő után szokás valamennyit engedni az árból.
2023. júl. 26. 22:55
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Hol a borospince?! A szabadtűzi sütögetőhely?! Meg pasztell-színek?! A BDSM-szoba?! Nem kell, kösz. Van Eurojackpotom, majd én csináltatok jobbat.
2023. júl. 26. 22:55
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer megvette (felépíttette) valaki, ennél (reálértékben) drágábban, tehát igény láthatóan van az ilyen kategóriájú ingatlanokra.
2023. júl. 26. 22:59
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én is néztem. :D Nem néz ki rosszul, sőt, de ennyit szerintem nem ér. Ha ennyi pénzem lenne, biztosan nem ezt venném.
2023. júl. 26. 23:20
 6/16 anonim ***** válasza:
95%
Ennyi ronda cipőt egyszerre még életemben nem láttam.
2023. júl. 26. 23:48
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen, mikor belsőépítész helyett a gipszkartonos és az ő műkörmös barátnője tervezi az enteriőrt.

Jó, hát ez egy nyilván nagyon gáz épület amit magáncélra már senki nem fog így használni (vagy átépítik vagy pl. valami kőgazdag-AirBnb lesz), de azért vannak ott a budai hegyekben rendes építész által tervezett villák is.

2023. júl. 27. 00:01
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy mennyit érhet nem tudom, de hogy valaki megveszi az biztos.
2023. júl. 27. 00:24
 9/16 anonim ***** válasza:
60%

Hat... ennyi penzert mar Amerikaban is lehet ilyen kategoriaju hazat venni, igaz nem a fovarosban de vizparton ami eleg jonak szamit.

En nem vennem meg ezt a hazat az biztos.

2023. júl. 27. 03:17
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Amerikai stílusú ház angol kerttel Magyarországon.

Szerintem egy magyar parasztház stilusosabb mint ez az ingatlan.

Pénz van, izlés nincs.

2023. júl. 27. 04:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!