Ezeket megveszi valaki?
2023. júl. 26. 22:31
1/16 anonim válasza:
megveszi...vannak jobb módú emberek, akik szeretik a titkolózást, ezért nem tudjuk meg ki is ő.
2/16 anonim válasza:
Azt akartam írni, hogy én megvenném, ha lenne ennyi pénzem. De végignéztem a képeket, és belülről nem is tetszik, pedig kívülről pofás kis kégli. Amúgy nem biztos, hogy megveszik ennyiért. Ha nagyon nincs érdeklődő, akkor egy idő után szokás valamennyit engedni az árból.
3/16 anonim válasza:
Hol a borospince?! A szabadtűzi sütögetőhely?! Meg pasztell-színek?! A BDSM-szoba?! Nem kell, kösz. Van Eurojackpotom, majd én csináltatok jobbat.
4/16 anonim válasza:
Egyszer megvette (felépíttette) valaki, ennél (reálértékben) drágábban, tehát igény láthatóan van az ilyen kategóriájú ingatlanokra.
5/16 anonim válasza:
Ezt én is néztem. :D Nem néz ki rosszul, sőt, de ennyit szerintem nem ér. Ha ennyi pénzem lenne, biztosan nem ezt venném.
6/16 anonim válasza:
Ennyi ronda cipőt egyszerre még életemben nem láttam.
7/16 anonim válasza:
Ilyen, mikor belsőépítész helyett a gipszkartonos és az ő műkörmös barátnője tervezi az enteriőrt.
Jó, hát ez egy nyilván nagyon gáz épület amit magáncélra már senki nem fog így használni (vagy átépítik vagy pl. valami kőgazdag-AirBnb lesz), de azért vannak ott a budai hegyekben rendes építész által tervezett villák is.
8/16 anonim válasza:
Az hogy mennyit érhet nem tudom, de hogy valaki megveszi az biztos.
9/16 anonim válasza:
Hat... ennyi penzert mar Amerikaban is lehet ilyen kategoriaju hazat venni, igaz nem a fovarosban de vizparton ami eleg jonak szamit.
En nem vennem meg ezt a hazat az biztos.
10/16 anonim válasza:
Amerikai stílusú ház angol kerttel Magyarországon.
Szerintem egy magyar parasztház stilusosabb mint ez az ingatlan.
Pénz van, izlés nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!