NAV mikor küldi az ingatlan illeték csekket?
Két hete vettünk egy házat, tulajdoni lapon már mi szereplünk.
Ingatlan illetékre adtunk be kérvényt, hogy kevesebbet kelljen fizetnünk de addig nem szívesen költjük el vízszerelőre a megmaradó részt amíg vissza nem igazolják, hogy tényleg kevesebbet kell fizetnünk.
Nekem kb 8 hónap volt, elektronikusan küldték ügyfélkapun, és fizetni is eletronikusan kell.
Engedményben ne nagyon reménykedjetek, nem adnak. Úgy vannak vele, hogy ha ingatlanra volt pénz, legyen az előre kiszámítható illetékre is, elvégre a költségeknél ezzel számolnotok kellett. Részletfizetést lehet kérni 12 hónapra, illetve 35 év alatt, első ingatlannál kérelemre automatikusan megadják, indokolás nélkül is.
Köszönöm a válaszokat, akkor bőszen nézegetem ügyfélkaput.
Most igazából nincsen csőtörés de sok helyen facsavar van a vízvezetékbe belehajtva.
Gondolom kilyukadt, csöpögött és így oldotta meg előző tulaj.
Nálunk szerintem több, mint egy év volt.
Mindenesetre olyan hosszú idő, hogy már rákerestem, hogy mennyi idő után évül el az illeték XD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!