Megvennétek faluban lakást, ha van hozzá kertrész, de városias életet kedvelitek jobban?
Figyelt kérdés
Nézegettem az árakat és falun olcsóbban lehet lakást venni, kevesebb önerőre van szükség és a törlesztő is kevesebb. Megyek megnézni egy lakást, ami nagyon szép, igényes. Viszont az életmódom szerint a város passzol hozzám. Ott a kertben a kutyákkal lehetne játszani, de viszont a séta borzalmasan sivár lenne. Esti sétánál szeretem a kivilágított utcákat, sétányokat a városban. Hangulatos szerintem. Néha van 1-1 járókelő, de mégsem üres az utca. Sajnos nem vagyok fiatal és nem tudom, mi legyen. Valamennyi ismerős és rokon szerint jobb a falu. De ők nem egyedül élnek, úgy biztos másabb. Egyik meg otthonülő típus. Munka után elvégzi, amit kell és tévézik. Én meg inkább fogom a kutyát és megyek. Ő az övével 10-20 percet ha kint van. Szeretem, hogy boltba gyalog is eljutok. Sportolni is gyalog jarok, de az se lenne baj, ha autóval 5-10 percre lenne. Sajnos a mai árak mellett egy erkélyes lakást venni városban egyedül, csak egy álom. Főleg amelyik nem 30 négyzetméter, hanem kb 50, ami élhetőbb. Szoktam vendéget fogadni , így kellene ekkora és hosszú távra is optimálisabb.2023. júl. 22. 23:43
11/11 A kérdező kommentje:
Én is laktam már falusi jellegű kisvárosban. Mély depresszióba estem akkor 21 évesen. Nem vagyok az a begubózodós fajta. Egy lakás volt és annak egy szobáját béreltem 2 hónapig.
2023. júl. 24. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!