Ha hétfőn volt az értékbecslő, mikorra számítsunk a hitelbirálatra? (OTP, házvásárlás csokkal, hitellel) Pest megye.
Hű az akkor nagyon gyors volt. Vagy ugy erted, hogy onnantól, hogy az értékbecslő kijött?
Azt megkerdezhetem, neked kozben jeleztek barmilyen modon, vagy egyben biraljak az egeszet? Nekunk azota, hogy a kerelmet beadtuk, (1,5 hete kb) semmi hir, csak ugye utana 4 napra jott az értékbecslő, aztan mondta, hogy majd feltolti es ertesitenek.
1+
OTPbe pénteken beadta a hitelügyintézőm a papírokat. Szombat este 8 körül hívott az értékbecslő, hogy vasárnap délelőtt tudna menni, én megoldottam, hogy jó legyen. Szerdán hívott a bank, hogy pénteken menjek be aláírni, és utánna egyből mehetek a közjegyzőhöz. Ha folyósítást is kérek aznapra, akkor menjek vissza a közjegyző után, de erre nem volt szükség még.
Igazából nem tudom miért volt ennyire gyors a folyamat, mert a tv áruhitelét tovább tartott elintézni🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!