Költöznétek ilyen helyre?
hogy került oda az álomház? Esetleg csak a te álmod?
Semmiképp nem szabad ilyen helyre költözni.
A kisebbséggel nincs bajom, ha nem az ő negyedükben, vagy ahhoz közel van a ház. Már hol nincsenek?
A drogosokat azért nem teljesen értem. A hivatalos drogtanyák azért ritkák.
95%, hogy nem költöznék oda.
Nem. Inkább egy jó helyen vennék szar házat. Pontosabban már vettem is.
A környéket nem változtathatod meg, a házat bármikor.
Egy rossz környék csak mégrosszabb lesz.
4 vagyok. Megindoklom, mert bár szubjektív véleményt kért a kérdező, látom ezt sokan nem tudják elfogadni. :D
Mi 4 éve egy híresen "cigány" településre költöztünk. Fórumokon, mindenhol írták, hogy ne tegyük, végül a helyi ismerősökre hallgattunk és mégis itt vettünk házat. A putri a város totál átellenes végében. Itt alap mindenkinél a távfelügyelet nagyon régóta. A 4 év alatt egyetlen olyat okot sem tudok felhozni ami miatt megbántuk volna a költözést. Imádjuk!
Lassan mindenhol ott vannak a kisebbségiek, ilyen formán az ember kilőheti magát a holdra. Ahol TÉNYLEG nincsenek, az meg kb. átlag ember számára a megfizethetetlen kategória (lásd pl. Budaörs, Törökbálint, Herceghalom, stb.).
Arra kell törekedni, hogy ne költözz be közéjük, mert akkor te leszel a kisebbség.
Ha a teljes település tele van cigókkal, meg drogosokkal, akkor persze inkább kerülendő, de a saját szemeddel győződj meg erről, ne a mende-mondák előtt hajts fejet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!