Pesten hol érdemes lakást keresnem?
Sziasztok!
Nyáron, de legkésőbb ősszel, szeretnék Pesten lakást venni és odaköltözni, viszont a keretem maximum 28-30 millió forint lenne, amiből hát.. nem tudom hogy a mai lakásárak mellett megoldható-e, de hátha.
Szerintetek hol érdemes keresnem?
Ezek lennének a szempontjaim:
- IX. kerület ne legyen túl messze (de igazából ez számít a legkevésbé)
- max. 30 millió ft
- 1 szoba is elég
- ne legyen rossz környék
- busz/villamos/metró könnyen elérhető legyen
Ha van valami tanácsotok, szívesen fogadom :)
Szia! Én itt nőttem fel, Budapesten, a 9. kerületben!
Nagyon szívesen adok tanácsot!
A 8. kerületben én sem vennék lakást. Nem a veszélyesség a baj, hanem a lakók. Nem akarod éjszakánként azt hallani, hogy a melletted lévő lakásban verekednek non-stop, feletted anyáznak non-stop, a teraszon brutál fű szag (átjön a szomszédoktól), a lépcsőházban üres italos üvegek eldobálva stb.
A 8. kerületi társasház jellegét így kell elképzelni, és még enyhén is fogalmaztam.
Ennyiért itt néz körbe:
József Attila lakótelep 9. kerület
Zugló 14. kerület
Wekerle
Újpest
Egész Budapesten jó a közbiztonság, de vagyon elleni bűncselekmények vannak, ez azt jelenti, hogy mindent zárni kell, semmi értékeset nem tarthatsz éberség nélkül a kezedben, vagy nem hordhatsz magadon, mert elvehetik. Főleg a legforgalmasabb helyekre igaz ez, se SEHOL nem tudok neked olyan helyet mondani, ahol ha otthagysz valamit, másnap ugyanott megtalálod.
Heti négyszer teszik fel UGYANEZT a kérdést, legutóbb tegnap adtunk alapos választ egy kérdezőnek.
Nekünk eddig 16 ingatlanunk volt a VIII. kerületben, most is 5 társasházban van, és a következőt is első sorban ott keressük.
"Arrafelé ne is keressek?"
Az "arrafelé" az 11 negyedből áll, egy pedig negyed akkora, mint egy kisváros másutt.
Itt egy ugyanilyen kérdés:
https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__ingatlan-vasarlas-ela..
Én a belvárosban sehol nem vennék.
Inkább a XIV. kerületben Zuglóban, azon belül Herminamezőn, vagy Törökkörön.
Csendes kertvárosi rész, közel a belvároshoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!