Mik lehetnek a buktatói osztatlan közös tulajdon vásárlásának ? (házról van szó, nyaralóról pontosabban)
Figyelt kérdés
Találtam egy velencei tavi nyaralót meghirdetve, 3/5 tulajdonrész eladó. Hogy szokás ilyenkor felosztani egy házat? 1 kis szobából meg egy nagy nappaliból áll. Gondolom időbeni megosztás a szokás. De ezt ki dönti el? Sajnos egész házra nem futja...Van lehetőségem ilyenkor a másik tulajdonossal megismerkedni? Bármilyen tapasztalatot szívesen fogadok2023. jún. 5. 21:12
2/11 anonim válasza:
Nincs elég problémád,újabbat is akarsz ?
4/11 anonim válasza:
Osztatlan közös, ahogy te is írtad. Erővel nem lehet megosztani sem térben, sem időben. Csak a tulajdonostárs jóindulatától függ, hogy akarja-e ezt.
5/11 anonim válasza:
Ne vedd meg, borzasztó. Örök vita tárgya az egész.
7/11 anonim válasza:
nekem van osztatlan közös tulajdonom...életem legnahyobb tévedése.
Ne vedd meg, csak bajod lesz belőle...persze kalandnak nem rossz.
8/11 anonim válasza:
Csak csatlakozni tudok a többiekhez, felejtsd el!
9/11 A kérdező kommentje:
köszönöm, időközben kikértem egy ingatlanos ismerősöm véleményét is, instant rávágta hogy eszembe se jusson.
Mint kiderült hiába lennék többségi tulajdonos, osztatlan közös tulajdonnál ez maximum hangzatos cím, de ha nem együttműködő a másik fél, akkor semmire nem megyek vele
2023. jún. 6. 20:31
10/11 anonim válasza:
Hát kb a seggem kitörölheted vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!