Miért bont le valaki a falig egy belülről felújított házat?
Figyelt kérdés
30 millióért hírdették, és kb 60-70 nm-es lehet. Belülről nagyon szépen megcsinálták, főleg a fürdőszobát, vezetékeket, nyílászárókat kicserélték. Új kazán, a falak nagyon szép símák, és fehérek voltak. Egy kecskeméthez közeli település régebbi részén van, ahol ez ház ház is olyan 60 éves lehet, és azt hiszem vályog. A telkek közművel kb 10 millió ft körül vannak. De ezt nem nagyon értem, hogy valaki kiad 30 milliót egy olyan házra, amit a falakig lebont? Mondjuk lehet alkudtak, de nem hiszem hogy sokat tudtak, mert belülről makulátlan volt. A felújított házak a település régi részén 35-50 millió ft körül vannak.2023. jún. 1. 15:15
1/5 anonim válasza:
Van fölös pénze az újra vakolásra, glettelésre, és lehet olyan típusú ember aki akkor nyugodt ha látta az alap falat, és maga csinálja meg.
Egy ház, nem összehasonlítható a beton lakásokkal, ha itt fúrok egy lyukat, azt glettel behúzom, ha nem nyitja rá egy másik lakó a szomszédjára a folyóvizet, akkor ázástól sem kell tartani, repedéstől sem, tehát egy ház vételen igen el kell gondolkodni hozzáértő ismerőst, rokont, statikust bevonni mielőtt megvételre kerülne.
Álomból is lehet rémálom.
2/5 A kérdező kommentje:
Lehet nem irtam érthetően, de a tetőt lebontották teljesen, a födémet, a falak csupaszak a tégláig. Az értem, hogy előfordulhatnak rejtett hibák, de szerintem itt nem erről lehet szó.
2023. jún. 1. 16:04
3/5 mindentudó99 válasza:
Mert még így is olcsóbb mint telket venni es újat építeni. És az is lehet hogy vizes volt a fal és a vízszigetelést is megakarja oldani.
4/5 anonim válasza:
Add meg a vásárló elerhetoseget megkerdezem tőle és visszajovok a valasszal
5/5 anonim válasza:
Jó elhelyezkedéssel nem lehet már építesi telket venni.
Ezért van ilyen rengeteg újraépítkezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!