Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Faluban egy annyit érő ( kb...

Kisdani19830112 kérdése:

Faluban egy annyit érő ( kb akkora és olyan állapotú) ház mindig olcsóbb, mint a városban?

Figyelt kérdés
Indokolatlan gondolkodás faluban többet ( vagy ugyan annyit) kérni egy hasonló házért mint a városban.

#Ház mérete #Ház helye #Ház ára
2023. máj. 13. 16:13
 1/10 A kérdező kommentje:
Szabálytalannak tartom azt, hogy egy faluban egy ugyan olyan kategóriába tartozó házat annyiért adjanak el, mint egy városban.
2023. máj. 13. 16:15
 2/10 anonim válasza:
88%
Hogy te mit tartasz szabálytalannak, az egyéni szociális probléma. A kutya nem venne faluhelyen házat, ha ugyanannyiba kerülne, mint városban.
2023. máj. 13. 16:22
 3/10 anonim ***** válasza:
68%

Sosem kerül egy vidéki ház annyiba mint városban.

Az én házam vidéken van. Ha most eladnám 22 milliót elkérhetnék érte, ennyiért simán megvennék ( 5 szobás, 2 fürdőszobás, garázs stb) Pesten ugyanilyen ház 90-100 millió. Mivel a házam teljesen felújított. Sosem kerül vidéken a ház egyárban a városival.

2023. máj. 13. 16:23
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Javítsd ki a vevőd "indokolatlan gondolkodását", értesd meg vele, hogy "szabálytalankodik"(!?), ha kevesebbet kínál a falusi házadért, mint amennyibe egy ugyanolyan városi kerül.
2023. máj. 13. 17:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy melyik falu és melyik város melyik környékén van a ház. Egy Gyöngyössolymosi házért többet adnak, mint egy ugyanolyanért a gyöngyösi Duránda szélén. De természetesen Tiszakécske pl. sosem fog labdába rúgni Budapest mellett.
2023. máj. 13. 17:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, melyikben.

Csopak és Üröm községek és a leggazdagabb környékek az országban, drágábbak, mint egyes megyeszékhelyek.

2023. máj. 14. 05:04
 7/10 anonim ***** válasza:
91%

Nem feltétlenül. Én városból költöztem falura. A faluban, ahol semmi munkalehetőség, drágábbak a házak. 12 milliótól kezdődnek a romhalmazok.

A városban van 6 millióért is lakható. Miért? A város tele van már cigánnyal, ami leviszi az árakat.

2023. máj. 14. 05:47
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Annyit kérsz amennyit akarsz más kérdés hogy megveszik e
2023. máj. 14. 10:05
 9/10 anonim ***** válasza:

7-nek

Mutass már nekem egy olyan hirdetés ahol városban 6 millióért kapsz lakást. Kizártnak tartom.

2023. máj. 14. 14:03
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

9

házat írtam, nem lakást.

Neten nem tudom hogy fent vannak-e de Mezőkövesden tudok párat. Nyilván mint ahogy írtam is, cigus helyeken.

Liliom utca, Nefelejcs út, Ádám utca

2023. máj. 14. 14:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!