Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Csepelen felértékelődhetnek...

Csepelen felértékelődhetnek az ingatlanok, ha beviszik a HÉV-et a Kálvin térig?

Figyelt kérdés
Nem ismerem annyira a környéket, de láttam, hogy ott olcsóbban lehet lakást venni. Azt hallottam ott élőktől, hogy igazából annyira nem gáz kerület, mint amennyire a köztudatban benne van, de a közlekedés igazából csak akkor jó, ha közel laksz a HÉV-hez és az is csak a Boráros térig visz el, onnan villamosozni kell. Ha sikerülne közvetlenül összekötni a belvárossal, sokat rövidülhetne a menetidő és valószínűleg népszerűbbé válna. Csak kérdés mikor valósulhat ez meg, mert régóta tervben van.

2023. máj. 12. 10:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Már így is túl van árazva, pedig nagyon sok nem a napon barnult egyén van ott. Szerintem ennél többet már nem ér ott egy ingatlan, mint amennyibe most kerül.
2023. máj. 12. 10:37
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
Az a baj, hogy mire oda jut a dolog, addigra leszel 80 éves.
2023. máj. 12. 11:43
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Mivel se EU-s pénz, se motiváció (idióta Lázár lett a közlekedési főgóré), ezért nem fogják bevinni a Kálvin térig belátható időn belül.
2023. máj. 12. 13:07
 4/9 anonim válasza:
69%
Pesten már nem fog semmi komolyabb beruházás elkészülni, a HÉV meghosszabbítása sem. Ha mégis megvalósulna, az se nagyon verné fel az ingatlanárakat egy olyan (szó szerint) sötét környéken, mint Csepel.
2023. máj. 12. 14:48
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
A Lázár János miniszter által jegyzett válasz szerint a beruházás vonatkozásában a kiviteli terv és a kapcsolódó kivitelezési tenderdokumentáció tervezetten 2023. I. negyedévében készülhet el. A beruházás felülvizsgálatára a kivitelek tervek elkészülte után kerül sor – közölte az önkormányzat.
2023. máj. 12. 18:24
 6/9 anonim ***** válasza:
49%
En ideztem, es amugy mar probafurasokat is vegeztek. Es ezt a beruhazast meg nem kaszaltak el. Kerdes honnan fog penzt keriteni ra a kormany most hogy haboruznak a szlavok.
2023. máj. 12. 18:27
 7/9 anonim ***** válasza:
69%

#6 Próbafúrásokat Vitézy alatt végeztek.

Oké, hogy hivatalosan nem kaszálták el, de minden valószínűség szerint így lesz.

2023. máj. 12. 18:39
 8/9 anonim ***** válasza:
76%

Most leszek 30, de én már szerintem azt nem érem meg... :)

Hány tucat ilyen ezer éve emlegetett fejlesztési terv van még?

2023. máj. 13. 01:49
 9/9 anonim ***** válasza:
83%

Azzal, hogy a MÁV-hoz kerütlek a HÉV vonalak, azt is üzenték a döntéshozók, hogy nagyon nem mostanában valósul meg ez a projekt. Tippre oylan 30 év múlva talán belekezdenek, de lehet hogy soha, mert akkor teljesen mások lesznek a viszonyok.

Egyébként sok más külső kerülethez képest az sem számít rossznak, hogy a Boráros térre bemegy a csepeli HÉV, ráadásul viszonylag sűrűn jár és viszonylag gyors.

Csak az a gond, hogy Csepelnek nem a jó részei vannak a HÉV közelében, hanem ótvar lakótelepek, rosszarcú emberekkel (a nem idén barnultak messze nem a legrosszabbak...). Ráadásul koszos, zsúfolt környékek, ha pedig mégis autóznál, nagy forgalom, közlekedési kultúra az országban ott a legrosszabb, a pesti és a vidéki közlekedés negatív tulajdonságait kombinálja.

Vannak jó részei Csepelnek, külső lakótelepek, ha társasházban gondolkodsz, Királyerdő, ha caaládi házban, de ezek meg baromi messze vannak mindentől, éa pocsék a közlekedésük.

2023. máj. 14. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!