Hol érdemes lakást venni befektetésnek?
25-40 millió között vennék lakást kiadásra , budapesti ingatlan kisebb részét konvertálnám át, Pécsen már van egy lakásom befektetési céllal.
Merre érdemes még vásárolni befektetési céllal?
Pesten élek,de miskolcon van 2 panel lakásom,mindkettő egyetemistáknak van kiadva albérletként.
Miskolc egyetemi város kb
7-8000 hallgatóval, évek óta folyamatosan ki vannak adva a lakásaim, szeretnék a közeljövőben egy harmadik lakást is venni miskolcon.
Ár érték arányban az ingatlanok megfizethető kategóriában vannak.
Régebben befektetésként még Győrben gondolkoztam,az is egyetemi város,ott kb 10.000 hallgató van.
De Győr az én pénztárcámnak túl drága
10. A legtöbben pedig a vagyonuk több, mint 90%-át teszik befektetési ingatlanba mindenféle gondolkodás nélkül. Mondják ezt a diverzifikációt, de szinte senki nem csinálja.
Egyébként csak megsúgom, hogy az ingatlant is ugyanúgy elveheti az állam, mint az állampapírba rakott pénzt. (Volt is rá példa a magyar történelemben.) Tehát aki az államtól félti a pénzét, az vigye ki az országból, ne pedig itthon tartsa ingatlanban.
@13
Igen, ez érthető, mivel ha összegyűlik a házra a pénz akkor megveszi.
Nekem mindenben van jelenleg max egy havi fizetésem, részvények, kriptok, államkötvények, arany/ezüst stb.
De most zajlott le egy gyors családbővülés, új lakás, új autó, babadolgok stb, eléggé lenullázódtunk magunkhoz képest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!