A gazdagok miért szoktak olyan helyekre költözni ahol nincs semmilyen szolgáltató?
Biztos ti is láttatok már ilyen helyeket ahol a legsz.rabb ház is ilyen 200 millió Ft és a környéknek a kilométeres körzetében nincs se egy kisbolt vagy gyógyszertár vagy óvoda vagy étterem vagy igazából akármi.
Én "nuke town"-nak szoktam csúfolni ezeket a helyeket, mert szakasztott olyanok, mint amilyeneket az amerikaiak építettek amikor atombombát teszteltek.
Értem én, hogy van pénzük kocsira de miért jó az, hogy egy liter tejért 10 percet kell autókáznod oda meg vissza is?
Lehet, hogy nem is vagy olyan elme állapotban/nem vagy józan, hogy kocsiba ülj.
De csak ha a gyerekedet akarod játszótérre vinni akkor is csak az autó a megoldás.
Ha már a gyerekeknél tartunk azt sem értem, hogy hogy oldják meg azt, hogy a gyerek A-ból B-be jusson, ha éppen senki nem ér rá a családból, buszmegálló meg ugye megint csak nincs.
Ez biztos csak azért van, mert én egy lakótelepen nevelkedtem egy csóró családban de nem hiszem, hogy örültem volna, hogy minden alapvető dolog miatt ennyi időt kell elcs.szni ha már a pénz nem is akadály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!