Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Tatabánya,Mésztelep milyen...

Tatabánya,Mésztelep milyen környék?

Figyelt kérdés
Párommal keressük első házunkat. Már összegyűlt annyi hogy hitelre vegyünk egy lakást Budapesten. De a párom mindenképpen ragaszkodik a kertesházhoz és azt hallottuk ismerősöktől hogy itt tudnánk venni jutányos áron. Azt tudjuk hogy a vasút közel van és hangos de ezeken kívül nem mondtak róla semmi rosszat.

2023. ápr. 15. 19:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
vasút hangját a bulikák simán elnyomják és ott gyakran vannak bulikák
2023. ápr. 15. 20:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért ha komolyra fordul a dolog előbb lementek szétnézni ugye? Bár amondó vagyok nem akartok ti majd odaköltözni
2023. ápr. 15. 20:41
 3/7 anonim válasza:
100%
Ott-mármint Tatabányán-élő ismerős szerint elég meredek környék.
2023. ápr. 15. 21:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Tök jó hely, csak véletlen hívják gettónak

[link]

2023. ápr. 15. 21:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Viccnek is rossz, a Mésztelep arról híres, hogy még a mentő se megy ki oda, nagyjából úgy járnátok, mintha a Hős utcai hírhedt házakban vennétek lakást. Ha egy tatabányait megkérdeznél az utcán kiröhögne, mert azt hinné, hogy csak viccelsz. Mondjuk jutányosnak biztosan jutányosak az árak...
2023. ápr. 17. 10:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Az egyik legdurvább nyomornegyed talán, amit városban láttam eddig. Gyalog nem is voltam ott. Átmegy rajta a helyi busz, de még onnan is nyomasztó.

Hatostelep mellette van, azt se ajánlom. Családi házas övezet, de szintén romák, nyomorgók laknak nagyrészt sőt még Felsőgalla bizonyos részei sem jó. A Szent István utcában,a mi Felsőgalla főutcája vegyesen vannak romás házak, meg normális házak, elég érdekes a kontraszt.

Ezen kivül Tatabánya Kertváros lakótelepi része sem ajánlott Vitális utca és társai.

Tatabánya kiterjedt város. Érdemes körbejárni mielőtt valaki ide akar költözni. Sok különféle lakótelepi része van és van, ami egészen élhető is.

Mondjuk általában véve Tatabányán nagyon érzdik,h bányászváros volt és most is iparinak tekinthetőek a számmotevvő ipari parkjai miatt.

Komárom sztem jobb választás ,ha valakit riaszt ez a hangulat, bár drágább is.

Viszont Tatabánya nagyon jó közlekedési útvonalon fekszik Bp és Győr között félúton ,tehát befektetési jelleggel sztem jó döntés, hiszen a fekvése miatt is vonzó lesz hosszabb távoon és közel vannak a fejlett régiók. Bp és Nyugat Magyarország.

júl. 25. 16:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát akkor még meg sem említetted Tatát, bár ott magasabbak az ingatlan árak
júl. 25. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!