Hová mennek még fel az ingatlan árak?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 12. 22:47
2/7 anonim válasza:
ukránok, indonézek megveszik előlünk :(
1 millió bevándorló van belőlük
3/7 anonim válasza:
Most már inkább csökkennek, legalábbis mifelénk, kapcsolatban vagyok ingatlanközvetítővel onnan tudom. A kínálat változatlan de a kereslet csökkent, ez is okozza. Akinek sürgős az eladás, jelentős alkuval is eladja, akinek nem az meg már több mint egy éve hírdeti...
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Amíg infláció van addig biztos nőni fognak.
6/7 anonim válasza:
Hát mindig nőni fognak, és kénytelen leszünk albérletben élnünk.
7/7 anonim válasza:
Hát ha jól emlékem a mult héten olvasott cikkekre akkor asszem tavaly évelejehez képest éppen már 3 - 6 %-os csökkenést mertek. 25 százalékos infláció mellett azert az mar elég komoly ertek vesztés lehetne ha valóban igaz, persze kinek mi nem vagyok én sem hozza erto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!