Egy szabadon álló öntvény kandalló ingóságnak számít?
Figyelt kérdés
Ha az összes ingóságomat el kell vinnem a házból, a kandallót is elvihetem? Nincs beépítve a falba, lábon áll, a csöve van bekötve a kéménybe. Így is a ház részének számít, mivel fűtőberendezés?2023. ápr. 5. 17:19
4/5 anonim válasza:
A futes rendszer a komfort. Benne van az adasveteliben,h osszkomfortos lakas…? Az a futest is magaban foglalja. Tehat,ha mas beepitett futesi berendezes (homegtarto kepessegu,a legkonditol nem szsmit osszkomfortosnak egy lakas…)
Tehat nem viheted magaddal.
5/5 anonim válasza:
Nem kell a kandallót ott hagyni. Én így tudom az a lényeg, hogy fűtés lehetőség legyen a házban, az meg van, hiszen ott a kemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!