Shaggy szőnyeg kandallóval fűtött szobába?
Ahol kandalló volt ismerősnél, rokonnál, ott nem volt a közelében szőnyeg. Talán pont amiatt mert nem takarítható jól - de ezt nem kérdeztem.
Rokonoméknál nem lefelé jelenik meg a hamu, por, hanem a mennyezeten a fehér festés szürkült be a koromtól kb. 1,5-2 m körzetében a kandallónak.
Szerintem ha ezen kívül van szőnyeg és az gyakran van porszívózva akkor nem lesz vele gond.
Kandallókályhám van köves helyiségben, de eszembe nem lenne elé bármilyen szőnyeget rakni.
Lehet, hogy én vagyok extra ügyetlen - bár ezt még soha senki nem mondta rólam - de milliószor van, hogy kipattan szikra amikor igazgatom piszkavassal, vagy csak kinyitom az ajtót.
Másrészt hamuzásnál, vagy a fából potyogó szemétnél (föld, fának a töreke, pora) mindig fel fel kell seperni a kályha körül, sőt én fel is mosom a környékét.
Nem hogy shaggy szőnyeget nem tennék elé, hanem semmilyent, mert ha nem is gyullad ki, de állandó lenne a mocsok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!