Mit tegyek, el kéne adnom a házam?
Fúj, ránéztem a google térképen. Részvétem.
Hány éves vagy? Sokat vagy otthon, a pihenés lenne nálad a fő prioritás?
Állítsd be, hogy Lásd a pár évvel ezelőtti állapotokat!!! Semmi nem volt konkrétan a Budai másik oldalán!!!
Munka miatt én nem vagyok otthon legtöbbször, nyilván többen lakunk itt, de egyszer majd én leszek az örökös. Tökéletes lenne egy szép nagy családot alapítani itt a jövőben. Ezt gondoltam. Mostmár nem vagyok biztos benne... Abban reménykedem, hogy talán építenek egy utat hátra a gyárak mögé, és akkor legalább a forgalom egy része le lenne véve a Budai útról. Pontosan tudja az egész város, rendőrség meg polgármester meg mindenki, hogy itt a rohadt motorosok meg jampik a 25 éves nyolcadkézből vásárolt BMWben itt ezen a szakaszon versenyeztetnik az ócskavasaikat, és a kanyarból full rálépnek úton az autópályára. De se kamera, se lámpa, se járőr nincsen soha aki mér, amióta eszemet tudom, nem láttam itt még rendőrt. De közben derékszögben ami elmegy út balra, az aranybulla felé, na ott mindig mérnek, nehogy valaki a 30 helyett 40el menjen... Rohadtul utálom ezt a tetves városvezetést
1-es vagyok.
Annyiban igaza van a 3-asnak, hogy a jó helyek így járnak.
Ha megteheted érdemes lenne kiköltöznöd kis faluba, ahova csak a madár jár, de gondolom még nem vagy nyugdíjas, aki ezt megtehetné.
Szerintem ne add el, kérdés, hogy bele tudsz-e törődni.
1-es és 5-ös vagyok. Debrecenben hasonló a helyzet. Gondolom hallottál róla, most mi megy az aksigyár miatt, de az semmi ahhoz képest, ahogy itt is megváltozott a környék. Már fejben sem tudom tartani, hány "ipari park" van.
Egy ismerősöm az erdőre rálátással vett egy lakást, mondanom sem kell, már a következő szezonban nem látta az erdőt. Megépült az ocsmány "társasház", nézheti. Mondjuk az legalább nem gyár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!