Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mit tegyek, el kéne adnom a...

Mit tegyek, el kéne adnom a házam?

Figyelt kérdés
Vagy vegyem tudomásul, hogy egy gyárnegyedet csinálnak a környékből? Székesfehérvár, öreghegyről van szó, Budai úti fele. Attól félek, borzalmasan sokat veszít az ingatlan az értékéből így. Régen a velencei tóra volt kilátás a teraszról, mostmár csak egy rohadt nagy gyártelepet látni, meg az új, épülő arénát. Imádom a házat, gyönyörűen meg van építve, kívül belül tökéletes, félek sose találnánk ilyen jót, de főleg nem vevőt rá. Nagyon elszomorít, hogy egy gyönyörű környék tönkre lett téve
2023. márc. 21. 13:11
 1/7 anonim ***** válasza:

Fúj, ránéztem a google térképen. Részvétem.

Hány éves vagy? Sokat vagy otthon, a pihenés lenne nálad a fő prioritás?

2023. márc. 21. 14:42
 2/7 A kérdező kommentje:

Állítsd be, hogy Lásd a pár évvel ezelőtti állapotokat!!! Semmi nem volt konkrétan a Budai másik oldalán!!!

Munka miatt én nem vagyok otthon legtöbbször, nyilván többen lakunk itt, de egyszer majd én leszek az örökös. Tökéletes lenne egy szép nagy családot alapítani itt a jövőben. Ezt gondoltam. Mostmár nem vagyok biztos benne... Abban reménykedem, hogy talán építenek egy utat hátra a gyárak mögé, és akkor legalább a forgalom egy része le lenne véve a Budai útról. Pontosan tudja az egész város, rendőrség meg polgármester meg mindenki, hogy itt a rohadt motorosok meg jampik a 25 éves nyolcadkézből vásárolt BMWben itt ezen a szakaszon versenyeztetnik az ócskavasaikat, és a kanyarból full rálépnek úton az autópályára. De se kamera, se lámpa, se járőr nincsen soha aki mér, amióta eszemet tudom, nem láttam itt még rendőrt. De közben derékszögben ami elmegy út balra, az aranybulla felé, na ott mindig mérnek, nehogy valaki a 30 helyett 40el menjen... Rohadtul utálom ezt a tetves városvezetést

2023. márc. 21. 14:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért az építesz egy utat kicsit viccesen hangzik kérdező. Ez sajnos ilyen én Budapest kertvarosából költöztem vidékre mert a szép kis régi házakat sorra dozerolták le és húzzák fel a társasházakat meg ikerházakat stb undoritó pár éve meg még auto se nagyon ját arra, most meg ? Lépni nem tudsz csúcsidőben annyi auto van meg ember. Ez sajnos ilyen a jó helyek elöbb utobb igy járnak.
2023. márc. 21. 15:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem értem az első mondatodat
2023. márc. 21. 15:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok.

Annyiban igaza van a 3-asnak, hogy a jó helyek így járnak.

Ha megteheted érdemes lenne kiköltöznöd kis faluba, ahova csak a madár jár, de gondolom még nem vagy nyugdíjas, aki ezt megtehetné.

Szerintem ne add el, kérdés, hogy bele tudsz-e törődni.

2023. márc. 21. 15:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

1-es és 5-ös vagyok. Debrecenben hasonló a helyzet. Gondolom hallottál róla, most mi megy az aksigyár miatt, de az semmi ahhoz képest, ahogy itt is megváltozott a környék. Már fejben sem tudom tartani, hány "ipari park" van.

Egy ismerősöm az erdőre rálátással vett egy lakást, mondanom sem kell, már a következő szezonban nem látta az erdőt. Megépült az ocsmány "társasház", nézheti. Mondjuk az legalább nem gyár.

2023. márc. 21. 15:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Elképesztő. Utálom ezt az országot. Lehet ha egyszer megöröklöm a házat teljesen, akkor fogom eladom és húzok a francba valami szép helyre nyugaton. Értelmetlen ez a dzsuva. Ha maradok is, a gyerekeimet biztos úgy nevelem, hogy le tudjanak lépni majd
2023. márc. 21. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!