Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szolnokiak segítségét kérném?!

Szolnokiak segítségét kérném?!

Figyelt kérdés
Sziasztok. Érdekelne milyen környék a Csallóköz utca és a Tvm- lakópark lakásvásárlás miatt.Esetleg még a vonatállomás környéke Bajcsy Zs. út.

2023. márc. 12. 21:32
1 2
 1/20 anonim válasza:
100%
Ha máshonnan költöznél Szolnokra akkor nem ajánlom ha olyan városra vágysz mint pl Pest vagy hasonlók...elég kicsi, nincs túl sok szórakozási lehetőség...de ha már jártál itt akkor csak nézz szét azokon a helyeken ahova költöznél...amúgy vasútállomás környéke egész jó
2023. márc. 12. 21:44
 2/20 A kérdező kommentje:

Pestről költöznénk

Kisebb nyugisabb várost néznénk. Ez a Csallóköz utca még elmegy a vonatállomás környékének? Térképen nincs olyan messze

2023. márc. 12. 22:07
 3/20 anonim válasza:
77%
Jaa akkor ez szerintem jó hely lesz neked, amúgy nyugis környék de sötétedés után szembe mehet veled pár fura alak, de ez mindenhol így van szerintem
2023. márc. 12. 22:13
 4/20 anonim ***** válasza:
92%

TVM-et engedd el. Eszméletlen öreg házak, öreg lakókkal akik xarnak mindenbe. Elmaradt felújítások, korszerűtlen házak, öreg gépészet. Xar tömegközlekedés kint van a város szélén.

Körösi út környéke az igazi másik xar. Szintén kint van, ipari területekkel körbevéveés igazi gettó (Motor út - Sashalmi) mellett.

A Bajcsy már inkább, de a vasúti zaj miatt az sem az igazi.

2023. márc. 12. 22:21
 5/20 anonim ***** válasza:

"Ez a Csallóköz utca még elmegy a vonatállomás környékének?"

Nem.

2023. márc. 12. 22:22
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
A TVM-et és Csallóközt jól írja a #4. A Bajcsi viszont jó meg a vasútállomás környéke. Aki nem arra lakik valóban hangosnak gondolhatja a vonatok miatt. De ott lakva annyira megszokja az ember, hogy egy idő után már meg sem hallja őket.
2023. márc. 13. 08:27
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Inkább a vasútállomás környékét válaszf.

A TVM lakótelep kint van nagyon és pusztulat

2023. márc. 13. 08:37
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Csallóköz-Kőrösi út, Tószegi út, Hetényi kórház, ezek környéke és innen kifelé, felejtős Szolnok.

Pletyka falu, tudtommal is-is.

A Széchenyi lakótelep utcánként változik, érdeklődj.

A lakótelep mögötti kertesházak szintén nem túl jó választás.

A Thököly út bal oldala a felüljárótól kifelé szintén felejtős.

A McDonalds környéke szintén felejtős.

Besenyszög felé kifele menve a MÁV kórház után jobbra a kertes rész szintén felejtős.

A Kertváros, Szandaszőlős, belváros, Széchenyi lakótelep nagy része, Tallin városrész-Vosztok, ezek jók.

2023. márc. 13. 11:42
 9/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok hasznos választ.

A Széchenyi lakóteleppel kapcsolatban olvastam itt, hogy kerülendő utcák a Czakó Elemér, Karczag László, Aranyi Sándor, Malom út. Nem veszélyes, de kevésbé ajánlott. Ez így van? Mi a véleményetek ezekről?

2023. márc. 13. 14:27
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Így van. Bár mikor én legutóbb a lakótelepen laktam, akkor a Czakóval még semmi gond nem volt. De a másik három már akkor is kerülendő volt. Főleg a Malom és az Aranyi.

Legjobbak a Botár, Lovas és a Hild.

A Penny, Aldi is ott vannak. A lakótelep másik végén pedig van Lidl. Ott meg az Orosz Gy u a jó. A 10 emeletes a vele szemben lévő 4 emeletesekkel. Az azok mögött lévő 4 emeletesek, amik már Győrffyk, azok már inkább nem.

De én nem mennék oda. Annyira rideg betonrengeteg. Meg van minden ami kell, de rideg, nagyon rideg.

2023. márc. 13. 14:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!