A Kolosy tér környéke milyen?
Figyelt kérdés
Közbiztonság meg a napi életvitel szempontjából?
Az Uszály utcában néztünk lakást, eleve 2. Kerületnek hirdették aztán látom ez már 3. Kerület gondolom az árazás okán tettek így...ami érdekel hogy biztonságos környék e. Nekem tetszett elsőre kedves résznek tűnt egy két csöves alakot azért láttunk. Viszont eléggé kiesik mert a 11. Kerben nézelődtünk eddig.
Van a környéken bevásárlási lehetőség, 10 perces gyalogtávra? Google nem sokat adott ki...
Vannak ott egyetemek? Én csak az Óbudait tudom de az is messzebb.
Iskolák, óvodák, vagyis az infrastruktúra úgy egyben érdekelne.
Köszönöm ha kapok választ.
tegnap 18:19
1/1 anonim 

válasza:

Semmiképp nem rossz környék, egy jó átlagos körnék. A luxusabb környékek fentebb vannak a hegyen. Tömegközlekedés kiváló (HÉV, budai fonódó villamoshálózat, 9-es busz). Tudom, hogy egy villamosmegállóval odébb, Katinyi Mártírok parkjánál van egy Spar meg egy Manna. De nézz körbe Google térképen, hogy mi milyen messze van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!