Melyek Székesfehérvár rossz környékei (utcái, terei), ahol semmiképp nem érdemes lakást vásárolni?
A Kelemen Béláról és az Erzsébet út - Lövölde kereszteződéséről hallottam rosszakat, na és a buszpályaudvar környékéről.
Tudnátok még ilyeneket mondani?
Komoly gettók nincsenek Fehérváron, de a Piac tér-Várfal park-Pláza háromszög évtizedek óta problémás. Az asztal alá van söpörve a tény, mert a polgármester mindenki jótevője akar lenni.
A hírhedt lebujokat(Rádió út 8, Hosszúsétatér 64, Móri út 8) már ledózerolták, ill. rehabilitálták.
Helyi járatokon nem szokott balhé lenni. A palotavárosi panelrengetegben is akármikor jöhet eléd egy-két érdekes alak, engem a Media Markt oldalában támadtak be.
Érdekes Fehérvár, mert épp a városszéli részek a jobbak. Feketehegy, Maroshegy, Öreghegy, Almássy-telep, Papagáj-ltp, Püspökkertváros.
Felsővárosban sincs gond, családi házas környék.
A plázában a zöldséges piacon érdemes vigyázni a zsebesekkel.
A piac téri autóbusz állomás és a vasútállomás egy igazi ganajgyűjtő.
11 az komoly. Ezek tényleg lebujokként működtek?? Mikor? Mennyi ideig? Most volt egy kérdésem Fehérvárról alvilággal kapcsolatban, és ilyeneket vártam volna. Lehet tudni, hogy kik üzemeltették ezeket?
2 lebuj még mindig működik, fő utcában, meg a másik ahogy mész a lidlnél a kereszteződés után, ott is van egy.
Rádió úton egy lakótelepi tömbbe telepítették a rendszerváltás után a cigányokat, ez elég kemény gettó lett, de már felszámolták.
A Móri út 8 régi polgári, belső udvaros ház volt, az udvarán hulladékhegyekkel, a Hosszúsétatér 64 pedig egy L alakú, elég nagy egyszintes ház volt. A környékbeli házakon mindenhol szögesdrótkerítés, 2 méteres tömör acélkerítések, szuronyban végződő kerítéselemek voltak a betörések miatt. A Vidi meccseken arra ment a szurkolótábor, és akkor legalább 10 rendőrautó vigyázott a putrira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!