Melyek Székesfehérvár rossz környékei (utcái, terei), ahol semmiképp nem érdemes lakást vásárolni?
A Kelemen Béláról és az Erzsébet út - Lövölde kereszteződéséről hallottam rosszakat, na és a buszpályaudvar környékéről.
Tudnátok még ilyeneket mondani?
Fecskeparton bezárták az utolsó kisboltot is, ki is esik a városból. Köfém ltp. úgyszint. Feketehegy-Szárazrét inkább falusias jellegű, nem rossz. Mura utca, Hübner utca, Repülőtér utca a rezervátum.
Öreghegy a fehérvári Rózsadomb.
Ismerősömnek a vásárhelyi úti ltp-en már 2x lelopták a katalizátort, na, az nagyon depressziós és kieső hely.
Erzsébet úton van valami viselkedésproblémás gyereknevelő valami, a vasút környéke sem szimpatikus. Maroshegy megint kiesik, de nyugodt hely.
Fehérvár összes részének az éjszakai életét nem ismerem annyira, de tapasztalatból: a vasútállomáson, vasútállomás környékén, és a belvárosban éjszaka sajnos sok a kétes alak - cigányok, csövesek, suhancok - viszont pont ezért ilyenkor ezeken a helyeken gyakori a járőrözés! Igaz, ezt kb. 17 éve tapasztaltam, azóta nem tudom, mi a helyzet, de alapjába véve jó a közbiztonság, nem mondanám balhésnak a várost!
Híradóban hallva egyszer Szárazréten volt egy halálos kimenetelű késelés, de az családon belüli eset volt, illetve talán a Lövölde utcában volt valami tavaj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!