Ház vásárlásnál mik azok a kérdések amit már érdemes feltenni telefonon keresztül is?
Hol van?
Mikor lehet megnézni?
Mennyit enged a feléből?
stb...
Hol van, mennyi az ara, mikor epult, mibol lett epitve, lett e ujitva es ha igen akkor mi es mikor, van e szigetelve, milyen a futesi rendszer.
Aztan megkerdezed hogy mikor lehet megnezni, alkudni meg szemelyesen jobb mert akkor lattad a hazat es eltudod donteni hogy megfelel e az ar azert amit lattal vagy sem.
nem árt azzal kezdeni, hogy van-e érvényes tulajdoni lap otthon..aztán a helyszínrajz alapján ki van-e mérve a telek, amin a ház áll..be van-e kerítve a kimérés szerint.
Van-e érvényes energia tanusítványa az épületnek?
...ha ezek rendben, akkor mehetsz megnézni...
Mennyit enged a feléből?"
#1-es 👍😂😂😂😂
"Mennyit enged a feléből?"
Mikor én árultam akkor a 40 milliós lakásomat 15-ért akarták megvenni részletre...
Mondjuk szerintem ez hirdetésfüggő is.
Ha én árulnám a lakásomat (igaz nem ház), akkor 2-es összes kérdésére ott lenne leírva a válasz. Ha ezek után azzal indítana valaki, hogy mennyi az ára, tenném is le a telefont :D
Igen, hirdetésfüggő. Van olyan hirdetés ami pontosan tartalmaz mindent, és van olyan, ami hiányos, illetve nulla a kitöltött mező. Én pl nem is engednék ki hirdetést úgy,hogy ne legyen kitöltve minden adat.
Mi is nézelődtünk, viszonylag nagy távolságból mentünk, ezért ha valami alapkérdésre nem tudtuk meg választ kérdeztünk. És igen, pl azt is,hogy készpénzes vevők vagyunk, ennek ismeretében mennyire alkuképes. Mert számomra egyértelmű,hogy minden eladó belekalkulálja az alkut az árba, aki fix árat kér az bizonyára beleírja ezt.
Volt aki válaszolt, volt aki felháborodva mondta,hogy még meg sem néztem és már alkudni szeretnék?És volt aki azt mondta,hogy nulla, ugyanis annyi érdeklődő van hogy felfelé emeli az árat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!