Hirdetsz egy eladó házat, de olyanok érdeklődnek akiknek nem szívesen adnád el, hogy rázod le őket?
1# Nyílván nagy eséllyel ki lehet szúrni, szóhasználatból és hanglejtésből. Továbbá egy pár mondat után azért jól be lehet tájolni ki mennyire intelligens.
Ha ilyen báttya, meg tesó hívna engem akkor megmondanám neki, hogy már több emberrel tárgyalásban vagyok az ingatlannal kapcsolatban, talán el is megy a következő héten. Ha mégsem akkor Ön lesz az első akit vissza fogok hívni.
8, a magyar is ugyanúgy alkudik telefonba, sőt még jobban, és még pofátlanul okoskodik is. A legtöbb magyar érdeklődő nálam első kérdésnek azzal kezd hogy mennyire alkuképes. Nem akarnak csokozni, 3 gyereket, ezért nekik számít az ár. A cigu megveszi drágábban is, ő bevállalja a 3 gyereket. Nem alkudozik.
A cigányt én abból azonosítom be hogy mind csokos, és mindig rákérdeznek arra ami le van írva a hirdetésben. Full alap dolgokra, pl van benne víz? Fürdőszobaa? Gáz? Mekkora a ház?
Na ezek a fogyatékosok mind cigányok.
A kérdésre válaszolva azt mondanám neki hogy van egy komoly érdeklődő aki készpénzzel fizet. Majd ha nem jönne össze, akkor hívom.
A számát letiltom és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!