Zala megyében vannak jobb helyek, ahol érdemes lehet telket venni?
Privátban is írhattok ezzel kapcsolatban.
Interneten keresem a kenyerem, nem kell bejárnom sehova dolgozni és valami olyan helyet keresek ,ahol természetközelben lehetek.
Jó internet az előfeltétel igazából számomra, de gondolom az már megoldható.
Nyilván viszonylag biztonságos helyet keresek, ami úgy nagyjából rendezett, normális életvitelt folytató emberek lakják.
Előre is köszönöm a válaszokat
Kőszeg pont h jo hely. A hatar miatt nott nagyra az ara.
Ha normalis helyett keresel olyat keres ahol nincsenek gyarak, amik gyujtik be ezeket az embereket amiket nem szeretsz.
Lakhegy, Egervár, Kispáli, Nagypáli nagyon szép. Tudom ajánlani. Ha rendezvényeken is részt akarsz venni, akkor pl. falunapokon, szüreti felvonuláson részt tudsz venni.
Sajnos Lakhegyen csak 1 évig éltem gyerekkoromban, azóta is hiányzik, szóval tényleg jó hely. Ha úgy adódik, visszamegyek.
Kedves 16-os!
Azóta vettem telket Dobronhegyen és nem bántam meg :)
Panelban nőttem fel Budapesten, nem volt jó, nem az én döntésem volt, hanem a szüleimé és egy percig sem hiányzik.
Data-val foglalkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!