Hol érdemes Pest megyében viszonylag olcsón 15 millióig venni viszonylag jó állapotú családiházat?
Mende jó választás lehet.
Olcsó, barátságos, és elérhető távra Bptől.
Én a helyedben ezen elgondolkoznék:
Lealkudnám 9 millióra, ráköltenék 3-4-5 milliót(igényfüggő)és egy csendes, nyugodt, szép faluban lenne egy szinte új házam.
4-es! Az 19millió és nem jó állapotú.
Wáó, a kérdező meg is vette az 5-ös által linkelt házat? :D "A keresett hirdetés már nem található."
Egyébként az a vicc, hogy Örkényben sem kapsz ennyiért normális állapotút, pedig ott rengeteg a vadparaszt, nem egy jó hely...
5-ös vagyok
Nem csodálom, mert nagyon klassz volt.
Vadiúj, igényes tetővel, a mai kor igényei szerint felújítva az eredeti ház és hozzáépítve egy nagyjából 40 m2-es amerikai konyhás nappali és egy hatalmas terasz. Ezt az új részt kellett volna kívül-belül vakolni és burkolni. Ajtók-ablakok megvoltak és újak, a vezetékek bent voltak. Gyakorlatilag nem került volna talán még 3 millióba sem a befejezés, legfeljebb akkor, ha milliós konyhabútort tesz bele. 9,9 milliós IRÁNYÁRON volt hirdetve, tehát alkudni lehetett.
Nem is tudom, hogy miért volt ennyire alacsony az ár, amikor itt a roskadozó vályogházak is 7-8 millió.
Sajnos ilyen hirdetést kifogni szinte lehetetlen, valamiért nagyon sürgősen kellett nekik a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!