Fiatal hazasok vagyunk. Kulfoldon élunk,de ugy dontottunk házat vennenk otthon.?
Nyirbátorban nezegettunk eleg jo árban jó hazakat,de az a hir járja h arra nem jo lenne,szegeny
egyed,nincs munka,sok a bunozés. Esetleg tudnátok olyan varos koruli falucskát ahol 10-12 millioert kb lehet bekoltozheto házat venni? Feltetel lenne vasutvonal,iskola ovoda.
Neeem. Én ezzel tökéletesen egyetértek. Azt látjuk másképp, hogy én '16-ban egy akkor már látható ingatlanáremelkedésre figyelmeztettem az ismerőseimet! Azonban most még csak spekulálni lehet ennyiből, hogy nyár óta stagnálás van, mert télen ez előfordul, és ismerősnek is felelőtlenség bármit is javasolni, nem hogy ismeretlen embernek!!!
Neked nem tűnik fel az, hogy felelőséggel tartozol a szavaidért! Azt gondolod, hogy név nélkül egy név nélkülinek csak úgy bármit javasolhatsz, hisz nincs következménye! Úgyhogy én nem állítom be semmilyennek az életet, én csak felelőséggel merek bármit is ajánlani, mondani, kijelenteni, ennyi! Ilyet nem lehet megtenni, hogy azt mondod neki, maradjon, még gyűjtsön! Perpillanat, azt sem lehet ugyan javasolni, hogy jöjjenek okvetlen, de mivel ez eleve az Ő döntése, ezért ilyet nem is kell javasolni!
A válaszod második bekezdése ezen az oldalon teljesen értelmetlen, mert ide azért járnak emberek, hogy idegenektől tanácsokat kérjenek. Én azt ajánlom a kérdezőéknek továbbra is, hogy gyűjtögessenek pénzt külföldön és majd pár év múlva akarjanak ingatlant venni.
Szoktam olvasni napi szinten a híreket és nem spekuláció, hogy megállt az árak emelkedése. Most 2x-3x annyi lakás hirdetés van feltéve, mint tavaly télen, mert az emberek nem veszik az ingatlanokat. És nem csak a télről van szó, egyrészt tavaly télhez képest is teljesen más a helyzet, másrészt ez nem csak most télen van, hanem már ősszel és a nyár végén is tartott. Elég ha csak megnézed a tranzakciószámokat, vagy hogy historikusan mennyivel csökkent az ingatlanhitelek iránti érdeklődés. Minden ez felé mutat, hogy elfogytak a vevők.
A másik, hogy 2016-ban te sem láthattad a jövőt. Most arra emlékszel persze (és mindenki más is), hogy ő már 2016-ban látta előre, hogy ez lesz, de nem ez a helyzet. Akkor sem láttuk előre a jövőt és most sem, ez mellett viszont lehetnek feltételezéseink.
Mezőkövesd, Emőd
Mondjuk mindkét helyen sok a cigu
Nekem van egy eladó házam 15 millió Ft az irányár, elég lepukkant ház, de ha a teljes felújítást beleszámoljuk, akkor 30 millióból megvan. A közeli megyeszékhelyen ennyiért felújítandó panel lakásokat adnak. Itt helyben sem kapni TELJESEN felújított házat 30 millióért.
Szerintem így érdemes számolni, hogy amennyi a ház plusz mégegyszer annyi a felújítás.
Amúgy itt is van vasútvonal csak vonat nincs...
Békéstől azért Borsod is jobb.
Békés a legeslegalja. Semmi munkalehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!