"Az ingatlan.com-on 469 találat van ami 5-6 milliós ársávban."
És le is szűkül ez a lista HUSZONNÉGYRE ha beállítod, amit a kerdező akar: legyen komfortos meg közepes állapotú.
Ez a huszonnégy meg olyan helyen van, amilyen faluban nemhogy lakni, de átsétálni se mernék.
2023. jan. 28. 20:20
22/28 anonim válasza:
Rengeteg házat nem hirdetnek neten.
Pl egy ismerősöm 2 millióért vett házat nem rég Egerlövőn. Lakható házat, rögtön költözhető volt. Tardon is szoktak lenni 6 millió alatt.
Szentistvánon is láttam már. Mondjuk ott egyre több a cigu, és a fehér lakosság is elég érdekes.
2023. jan. 28. 20:38
23/28 anonim válasza:
Ez oszt igen, Tardon? Ott azért sok munkalehetőség lehet, ezer fős faluban...
2023. jan. 28. 20:41
24/28 anonim válasza:
Hát igen, nekem mondjuk a normális családi házba beletartozik az, hogy ne Tardon meg Egerlövőn legyen. De kinek mi, ezért írtam, hogy a kerdező ha linkel olyat ami megfelel neki, mutassa már meg...
2023. jan. 28. 20:43
25/28 anonim válasza:
Meg Egerlövő, 520 emberrel, meg a drága jó Borsodivánka is ott van mellette, kifejezetten a magas műveltségükről híresek. Még az autópályás pihenőjüket se szeretem :D
2023. jan. 28. 20:44
26/28 anonim válasza:
Van Munkalehetőség Mezőkövesden. Füzesabonyban. Borsodivánkán a Szoc. Intézetben. Tardon nincs cigány. Nyugodt környezet. Egyre többen költöznek oda Mezőkövesdről.
6 millióért munkalehetőségekkel teli városban, jó állapotú házat a büdös életben nem fog találni. A csok előtt sem volt ennyiért.
2023. jan. 28. 20:50
27/28 anonim válasza:
#21 Nem, hogy komfort nincsen, de a fele olyan, hogy tárolónak sem használnám. Még disznóólnak sem mert feljelentenek az állatvédők a körülmények miatt... :D
2023. jan. 28. 21:20
28/28 anonim válasza:
Most amúgy én vagyok hülye? (Tudom én) vagy tényleg át lett írva a kérdés 3-5 millióról 5-6-ra?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!