Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » 10 emeletes panelháznak...

10 emeletes panelháznak szerintetek melyikek a legjobb szintjei?

Figyelt kérdés
Ha bárhol lehetne a lakásotok melyikre tennétek?
2023. jan. 11. 13:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%

10.

A nyári meleg ellen ott a légkondi, ez szerintem alap ma már, tehát ez nem lehet kifogás, hogy fent van a legmelegebb. Legyen panelprogramos tetőszigeteléssel, hogy ne ázzon be. És ami a legfontosabb, hogy nem lakik feletted senki, mert a legtöbb zaj a felső szomszédtól szokott jönni akármilyen lakásban laksz, tehát a lakás relatíve csöndes lesz. Ja és van lift, tehát 99,9%-ban nem kell lépcsőzni.

2023. jan. 11. 13:56
 2/12 anonim ***** válasza:
96%
Valahol a 7-8 emelet környéke. Már elég magasan van a kilátáshoz, és hogy ne legyen annyira szmog, illetve az utca zaja is kevésbé ér oda már fel. Esetleges tetőprobléma miatti beázás már nem érinti ezeket.
2023. jan. 11. 14:29
 3/12 anonim ***** válasza:
4%
Na, megérkezett a légkondis hittérítő.. :)
2023. jan. 11. 15:59
 4/12 A kérdező kommentje:
7 emeletre készülök költözni akkor ezek szerint az jó lesz
2023. jan. 11. 16:19
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
2-3-4. emelet. Felül nagyon meleg van nyáron, alul pedig jobban hallatszik a járkálás.
2023. jan. 11. 16:23
 6/12 anonim ***** válasza:
8%
Arról nem beszélve, ahol szilveszterkor kikapcsolják a lifteket, hogyne hányják össze.
2023. jan. 11. 21:02
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondom hogy 1 tol 3-ig a legjobb. Ha nincs lift is tudsz gyalog közlekedni, akár babakocsival is.
2023. jan. 11. 21:29
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

Panelban sehova nem jó költözni maradjunk ennyiben. Én 2021-ben vettem panelt mert m2-ben így 2 szobát kaptam, téglában 1 jött volna csak össze, 1 szoba.

De borzalmas a panel, a lakóktól kezdve mindenig.

Biztos jönnek majd akik védik meg hogy náluk milyen szuper emberek laknak, ez kb. 1-5%a lehet a panelépületeknek, a legtöbb borzalmas, élhetetlen.

Emelet szempontjából, nagyon nehéz belőni.

Alacsonyan akkor jó ha nincs a ház előtt semmi járkálás, mondjuk egy kis zöld, kis parkoló vagy sétányszerűség van, akkor jó. Ha utcafronti akkor magasabb emelet a jó.

Ha az ember már idősebb jobb az alacsonyabb szint a lift miatt, de valóban ezekben mindenhol kötelező a lift, és gyorsan javítják ha elromolna.

Előnye fent hogy szép a panoráma, de hátránya hogy a távoli városi morajlás erősebben hallatszik mint lent.

Lent kevésbé szép a panoráma, de árnyékosabb, netán hűvösebb is nyáron, de az utcai lenti dolgok jobban felhallatszanak ( ld. a prolik beszélgetései ).

2023. jan. 12. 06:35
 9/12 anonim ***** válasza:
87%
Nem értek egyet azzal, hogy 1-3-ig a legjobb. Nyilván minden emeletnek megvan az előnye is, pl., hogy nem kell liftezni, de én az első emeleten lakom és mindent hallok. Alattam van a kapu, amit állandóan bebasznak éjjel-nappal, a lakók az én ablakom alatt tárgyalják ki az életüket vagy éppen politizálnak. Arról nem beszélve, hogy a szeméttárolóval is közös a falunk és annak az ajtaját is éjjel-nappal csapkodják. Viszont még mindig inkább ez, mint amikor a harmadikon laktunk, mert ott a szomszédaink keserítették meg az életünket, akik éjjel-nappal balhéztak, ordítoztak/verekedtek.
2023. jan. 12. 09:03
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nem lehet így belőni hogy melyik emelet a legjobb. Ha valami kis sétányra, sövényre néz akkor alacsonyan jó, de ha forgalmasabb útra néz, vagy hatalmas parkolóra, akkor meg magasabban jó.

Nem vagyunk egyformák. Én valahol a 3-4. emelet környékén tartom ideálisnak. Szerintem azok a legkelendőbbek.

2023. jan. 12. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!